Jak vyprat skvrny od barvy

3368
6.2.12 18:34

Jak vyprat skvrny od barvy

Nevíte, jestli se dají vyprat skvrny od barvy? Přítel maloval kulisy a kamarádovi se vylila barva a postříkala přítelovi bundu… Mám neblahé tušení, že bunda půjde do kopru. Teď se to přítel snaží vyprat, ale ani se to nehne… :think: Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
6.2.12 19:15

Záleží co to je za barvu. Já mám zkušenost s klasickou barvou na stěny a ta teda vyprat nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
6.2.12 19:51

Tak to je přesně ona :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.12 16:02

Přítel dělá v tiskárně, takže je zas..nej denodenně. prostě bych to vyřadila jako bundu na ven či do lesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
9.9.13 16:36

Ahojte, prosím, potřebuju radu. Manžel si zapomněl žlutý lístek (klasický kancelářský samolepící bloček) od nákupu v kapse bílé košile. a já ji vyprala a teď tam má žlutou skvrnu, která nejde dolů. zkoušela jsem Vanish, Ariel na skvrny, žlučové mýdlo, technický benzin a žádný výsledek… nemáte někdo tip, jak tu skvrnu odstranit? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
9.9.13 16:59

@evulkanov kup si klasický odbarvovač - v teta drogerii pytlik 60g za 21kč tuším že to vyrábí Druchema a jmenoval se TEXBA nebo tak nějak, byl to bílomodrý pytlík s růžovým nápisem a obrázkem pračky a trička, kupovala jsem minulý týden…nasyp trochu do misky nebo talíře, zalij horkou vodou a pak namoč tu část košile kde je skvrna a pak zkontroluj…zachvíli by to mělo pustit…mě se stalo něco podobného na tričku…nic tam není..pak jsem to ještě jednou nechala vyprat aby to vonělo protože ten odbarvovač příšerně smrdí, ale funguje.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný