Dvoupatrová postel

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1299
6.2.12 00:55

dvoupatrová postel

Ahoj holky :hug:

Ráda bych poprosila o zkušenosti. Máme dvě děti, roční a čtyřleté. Mají společný pokoj, ne moc velký. 4letý syn má starou postel /potřeba vyměnit/ a roční dcerka ještě postýlku. Přemýšlíme o dvoupatrové posteli, strašně by nám ušetřila místo.
Máte s tím zkušenosti ?
Právě máme trochu strach, nahoře by spával 4letý syn, zda nepřepadne dolů :think: je to dostatečně bezpečné :?: nemusím k tomu kupovat i trampolínu na zem, kdyby přepadl :lol: :?:

Děkuji všem za názory a zkušenosti :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
6.2.12 03:47

jedna známá má vrch postele zabezpečený sítí, mimochodem neumím si představit, co by byla prampolína platná při pádu z vrchní postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.2.12 08:26

Ahoj,
je to asi tři týdny, co jsme dětem (dcera 5 a syn 2) koupili dvoupatrovku a já jsem moc spokojená. Dcera spí nahoře a ta zábrana je hodně vysoká, tak nehrozí, že by ve spánku přepadla. A i dole syn má zábranu. Dívala jsem se, že jsi z Brna, proto Ti doporučuji tuto postel: http://postelezmasivu-brno.cz/…-os-R18.html#…
Máme tu Levin 2 a jsem s ní opravdu spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
6.2.12 08:28

Ahoj, máme patrovku do Lka. Starší spí nahoře asi od 4,5 let. Má tam ještě takovou tu přídavnou zábranu co se dává třeba na normální postel když na ní dítě začíná spát. Nikdy nespadl, akorát jednou ze schůdků, ale to dělal blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
6.2.12 08:31

Máme taky pidi pokojíček pro dvě děti, syn má postel zvýšenou (Domestav), cca metr vysoko, spává na ní asi od 5let, dá se k tomu „napojit“ druhá postel, částečně se překrývají, za sebou nebo do L.....inspirace na jejich stránkách je plno ;)

Časem asi taky půjdem do vysoké, bude potřeba ještě druhý pracovní stůl, a to už bychom se jinak nevešli, ale odkládám to, jak to jde, mám z toho taky obavy, přestože K. už bude 7 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
6.2.12 08:48

Máme taky dvoupatrovou. Dcerka zezačátku spala dole, ale je odvážná a chtěla to zkusit nahoře.. už skorem půl roku spí nahoře. (jsou jí teď čerstvě tři) Máme tam teda ještě přidělanou jednu zábranu (je od výrobce a patří dolů, ale my s ní tak zvýšili tu horní zábranu) a od stropu k té zábraně vede látka, ale ta je jen na suché zipy, je tam z z estetických důvodů. (přidám foto pro představu) a malá zatím nespadla :hug: Žebříček taky zvládá v pohodě. Snad neštěstí nebude..

Ráda bych se zeptala roční holčičku by jste už nastěhovali do velké postele? Já se těším až se zbavíme postýlky bude tu víc místa.. do dětského pokojíku se malá postýlka nevejde.. takže jestli synka šoupneme do dětského pokoje tak jedině do velké postele.. :think:

Příspěvek upraven 06.02.12 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
6.2.12 08:52

Zakladatelko: především musíš znát svoje děti - moje dcera spala na vyšší posteli od tří let (máme Flexu se zábranami kolem) a bez nejmenšího problému. Je ten typ, co má obrovský pud sebezáchovy, takže ji tam ani nenapadne skákat, vyklánět se přes zábranu nebo něco podobného. Po žebříčku se naučia slézat bez problémů, ono to není nijak složité.

Počítej taky s tím, že mladší dítě Ti na tu palandu poleze, chtělo by to nějak zabezpečit, aby se tam dostalo jen starší dítě, ale ne to mladší. Protože ve chvíli, kdy se tam mladší dostane, přestává být dětský pokoj „bezpečné útočiště“, kde víš, že se dětem nemůže nic stát - nebude existovat, abys je třeba nechala pět minut hrát v pokoji samotné… Takže nějak ošetřit přístup k žebříčku, případně vyndat spodní příčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
6.2.12 08:59
Luluška píše:
Ahoj,
je to asi tři týdny, co jsme dětem (dcera 5 a syn 2) koupili dvoupatrovku a já jsem moc spokojená. Dcera spí nahoře a ta zábrana je hodně vysoká, tak nehrozí, že by ve spánku přepadla. A i dole syn má zábranu. Dívala jsem se, že jsi z Brna, proto Ti doporučuji tuto postel: http://postelezmasivu-brno.cz/…-os-R18.html#…
Máme tu Levin 2 a jsem s ní opravdu spokojená. :palec:

teda, tak ty jsou opravdu nádherné, :palec: hned jsem si dala do oblíbených odkazů, protože to samé chceme řešit v létě či na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
6.2.12 10:02
Luluška píše:
Ahoj,
Máme tu Levin 2 a jsem s ní opravdu spokojená. :palec:

ty kokso, ta vypada naprosto uzasne… :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1315
6.2.12 11:43

já ještě pořád hledám inspiraci tady: http://www.detske-pokoje.eu/

Jinak nás to čeká taky,aby měli i dostatek místa na hraní a později i pro stůl na dělání úkolů a učení. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.2.12 14:18

Holky děkuju vám všem za příspěvky, jste zlatíčka  :*

XYOlga, vidím, že v posteli spává i manžel :lol: :lol: :hug:

Plánujeme koupi dvoupatrovky na léto, to bude mít malá 1,5 roku to už by mohla do velké postele se zábranami :think: nevidím v tom moc rozdíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
6.2.12 14:23
Miťulka píše:
Holky děkuju vám všem za příspěvky, jste zlatíčka :*

XYOlga, vidím, že v posteli spává i manžel :lol: :lol: :hug:

Plánujeme koupi dvoupatrovky na léto, to bude mít malá 1,5 roku to už by mohla do velké postele se zábranami :think: nevidím v tom moc rozdíl..

No já honem jinou fotku nenašla.. :lol: to je když jsme jí koupili a sestavili, tak manža testoval :mrgreen: , ale je fakt, že u dětí jsou kvalitní matrace a velmi dobře se tam spí :mrgreen: :P ..
V roce a půl asi jo… našemu malému ještě rok není..(8m) a teda těším se moc až půjde do vedlejšího pokoje.. :pankac: ale to si budu muset ještě počkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
palanda
6.3.12 15:05

nespadnou

Dobrý den,
máme doma palandu do maličného pokoje a dva kluky. Staršímu byly tři roky, když jsme ji pořídili. Mladšímu byl rok. Dolní postýlka má zábradlí jako u běžné miminkovské postele. Bylo tedy zaručeno, že je malé děťátko zajištěno a může si tam stát u zábradlí a má se čeho držet. Horní palanda je jako normální.
Kluci jsou divocí a neposední. Ale ta horní postel je hrozně vysoko, že z toho mají respekt. Spadli oba z žebříku, když blbli a honili se, ale z té horní postele se (ťuk ťuk ťuk) ani moc nesnažili naklánět. Musí se jim to vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný