Žehlicí prkno - jak vybrat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7276
5.2.12 16:31

Žehlící prkno

zdravím :mavam:

chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti se žehlícími prkny. Mám prkno z alberta a je to děs běs,chci koupit nové,ale radši se zeptám na zkušenosti,než bych zase koupila nějaký šunt.

přemýšlím nad leiffheit a viledou… :nevim:

děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
5.2.12 16:37

Ahoj, já původně chtěla tohle , je pěkný a pevný. Ale nakonec jsem teda vybrala obyčejný, ale tohle je fakt pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.2.12 16:46

Ahoj, já mám toto od leifheit a maximální spokojenost. Odendala jsem jen ten stojánek na žehličku a mám celou plochu jen na žehlení (je to jen na klip). Zespodu prkna je taková tvrdá deska - něco jako tvrzená pěna potažená umělou hmotou, což je super. Původně jsem měla obyčejné prkno, které mělo zespodu kovový rám a ten časem vlivem páry zkorodoval a praskl. Toto prkno je možné nastavit i do různých poloh výšky – což je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.2.12 16:58

http://www.eva.cz/…ess-premium/

Mám toto žehlící prkno-i když zpočátku jsem u prkna stále a cena odrazovala,tak jsem ho nakonec koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
5.2.12 17:17

Zakladatelko, tak já když jsem si kupovala žehlící prkno, byla jsem úplně švorc, stěhovali jsme se zrovna do nového bytu a bylo hodně výdajů. Tehdy jsem si koupila prkno v Kauflandu, nějaké levné snad za 400 Kč. Nebyla jsem spokojená, pořád jsem pokukovala po jiných, vadilo mi, že se na oblečení obtiskovala mřížka. No nakonec mi poradila paní v domácích potřebách, a to že mám koupit teflonový potah. Učinila jsem tak, natáhla na ten původní potah a jsem max. spokojená.
Takže to zvaž, samozřejmě je důležité, proč ti to stávající nevyhovuje. Já jsem jiný problém neměla, prkno je stabilní, dá se nastavit výška, jen to obtiskování mřížky mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
5.2.12 17:45

Ahoj,
my máme tohle http://www.eva.cz/…express-eco/ a jsem s ním spokojená. Je hlavně lehké, což je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.2.12 18:46

ahoj, já mám leiffheit a je super. Je širší než to obyč, takže máš větší plochu, míň posouváš a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
5.2.12 18:55

jonatanko,tak přesně tohle je můj problém,ta blbá mřížka :cert: mám právě albert quality,taky asi za 400,–,díky za nápad,myslím,že to asi vyřeším takhle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.2.12 19:08

Tak já mám aky Leiffheit, konkrétně ten, co sem dávala odkaz Janinna23 a jsem spokojená. Jen jsem se chtěla zeptat, někoho kdo ho má, jak tam dává tu šnůru od žehličky? Já jak to dám do toho „kolíku“ na tu šňůru, tak mi jí ničí, potrhává a už mi jdou vidět ty dráty pod tou izolací. Ale je pravda, že mám obyčejnou žehličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.2.12 20:43

já mám viledu, stála mě sice před třemi lety skoro dva tisíce, ale je výborné, stabilní s velkou plochou na žehlení, byl to dobrý kup, i když manžela málem omývali :lol:
ty levné ze supermarketů bych nebrala, má švagrová a je to taková hračka viklavá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
5.2.12 20:44
  • Citovat
  • Upravit
2976
5.2.12 21:27

Tak já mám fakt to levné a viklavé není.

Zakladatelko, ten potah jsem koupila zrovna v Albertu, byl tam nejlevnější a zrovna v akci, už si nepamatuji přesně, ale kolem 150 Kč stál. Pokud ho budeš kupovat, změř prkno a kup minimálně o 10 cm širší a delší. Klidně i o 20 cm delší, bude se ti to líp natahovat.
Já jsem potah koupila s tím, že pokud mi to nebude vyhovovat, věnuji ho ségře, ale jsem teď fakt spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný