Jaký bude váš dnešní den?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Larr
5.2.12 09:45

Jaký bude váš dnešní den?

Co děláte od rána, co budete dělat, co by jste rádi dělali? :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
5.2.12 09:48

uklidila jsem byt
namalovala jsme si obličej, piju kafe, na oběd jdeme k rodině. Čekám až syn usne, odpoledne máme návštěvu. Večer možná zajdu na volejbal.

Co bych chtěla dělat? být někdy na dovolené, sama bez rodiny :mrgreen: na nějakém wellnes programu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
5.2.12 09:48

budu se válet u telky a a PC a doufám, že mi to u dětí projde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
5.2.12 09:51

budu žehlit, vařit špagety na oběd, číst knížku, válet se, možná si zacvičím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.2.12 09:53

Budu dneska pracovat, mam hodně restů, na které už mi hoří termíny, tak to musím dodělat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
47759
5.2.12 09:54

Dame si dobry obed a cely den se budu venovat nasemu miminku a budu si setrit sily na vecer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

budu vařit čajíčky, podávat léky a modlit se, ať toho mladýho nějak zabavim.. Jsem už 14 dní doma kvůli horečkám, tak je to už hodně jednotvárné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz

My snídáme, přítel umírá na rýmičku. Pak upeču kuřecí. Odpoledne se asi zajdem projít do zámeckýho parku na zamrzlej rybníček. A v 5 prej budeme koukat na nějakej formanův film.

• Citovat
  • Upravit
marra
5.2.12 09:59

Varit obed,vyvencit deti,mezitim bych si potrebovakla dat sprchu,a rozcesat vlasy :lol: ukllizet,uklizet,uklizet,pac tu mam boprdel jak v tanku :think: a hlavne se chystat na zitrejsi cestu do Olomoucke nemocnice, :roll:

• Citovat
  • Upravit
Klementýnka
5.2.12 10:00

15 tt + 5, ranní zvracení za mnou, budu se modlit, aby mi bylo dobře, práce je tu jak na kostele, potřebuju doklidit ložnici a začít se učit na konkurz, kamarádovi jsem slíbila zkontrolovat překlad, práce nad hlavu … volno ani pohodička u kafíčka nehrozí …

• Citovat
  • Upravit
3398
5.2.12 10:05

Ja jsem vstala, dala prat, vyvencila hafana, upekla babovku, takze ted se (myslim, ze zaslouzene) valim u tv :-D A vidim to na dyl :-) Varit nemusim, mame od vcera.. Odpo asi pujdeme na prochazku a k veceru jsme pozvani ke tchanovcum. A co bych chtela delat? Lezet nekde na plazi, opalovat se, koupat.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
5.2.12 10:11

budu dělat tátovi návrh vikýřů do střechy a statický posudek na ně = vydělávám na svatbu a plíny :D naši moc nejsou na dávání peněz jen tak, ale projekt mi zaplatí, i když jsme rodina…

chtěla bych být s přítelem a užívat si uklizenýho bytu, dát si po obídku kafíčko a jít se projít se psy…nemám ani uklizeno, přítel v práci, kafe nesmím a tak mají psi smůlu :D a já taky :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.2.12 10:18

Vezmu kočárek, brusle, 5ti letého synka a jdeme bruslit za barák na rybník.

Oběd jsem si navařila včera :D

Odpoledne se budem učit angličtinu, trénujem logopedii, budem si hrát..příprava na spinkání, večeře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
5.2.12 10:20

Ráno jsem udělala snídani, rychle se nasnídala, dala prát prádlo, zatopila, postavila na oběd, teď vyndam prádlo z pračky a pověsim ho, dojdu přiložit, oloupu brambory, naskládam to do pekače a dam zapect, celej den budu chodit topit, uklízet obyvák a kuchyň a prat pleny a zavinovačky, žehlit a dělat večeři… :pocitac:

Co bych chtěla dělat? jen tak si lehnout a odpočiva, jsem v osmym měsíci a v noci mě tak chytli bolesti v kříži, že jsem se problila až ránu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.2.12 10:20
Larr píše:
Co děláte od rána, co budete dělat, co by jste rádi dělali? :mrgreen: :lol:

Nic,navařila jsem už včera,takže dneska lááážo plážo :mrgreen: .Na chvilku půjdem s dětma ven,je tam hezky.MOžná si zabruslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný