Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Larr píše:
Co děláte od rána, co budete dělat, co by jste rádi dělali?![]()
Nic,navařila jsem už včera,takže dneska lááážo plážo
.Na chvilku půjdem s dětma ven,je tam hezky.MOžná si zabruslit.
Budíček v půl 5, hrátky se synem, vaření, uklízení, uspávání po obídku a zase hrátky ![]()
Přála bych si 8 hodin nerušeného spánku, chci toho tolik?? ![]()
Tak dneska od rana jsem akorat umyla nadobi a udelala snidani
Jinak se valim bud na gauci nebo u pc
Prcek si hraje a je nastesti hodnej.K obedu jen ohreju jidlo ze vcera.Az se tatinek vrati odpoledne z prace,tak vyrazime do bazenu a na nakup ![]()
Tak já dnes budu lenošit. Muž si šel zahrát florbal, já sedím u Pc a dcera si pustila pohádku. Na oběd pojedeme k prarodičům. Mám tu nějaké resty jako je nádobí, vysát, ale dnes se mi opravdu nechce nic dělat. ![]()
…já zkouším potahovaný dort-původně zkouška na kamarádčinu svatbu-ze které jaksi sešlo, ale ingredience zůstali…do toho oběd a úklid, ale to je rychlovka…pak jít uklidit na stavbu a nakonec si rychle zalenošit než se mi vrátí malá od tchánovců
tu obstarat a připravit na spánek..a až bude spát tak se moooožná konečně přemluvím ke cvičení-už by to fakt chtělo ![]()
Nic. Dnes mi není dobře, bolí mě v krku a mám rýmečku, takže umírám…
. Od rána jsem nevylezla z postele. Ještě, že mám tak hodného manžela, stará se o mě i malého celý den. Ještě nevím, co za to bude chtít, doufám, že ne sex…na to jsem dneska fakt líná… ![]()
Malá je u babičky, takže od rána jsme relaxovali, uvařili oběd, hráli si s miminkem a po obědě jsem si šli i s kočárem zabruslit na rybník. Bylo to moc fajn, jen je mi smutno - moje kamarádka je moc nemocná a je v nemocnici ![]()
A co bych chtěla? Léto - rozkvetlá louka v Alpách, slabý větříček a dovolená před náma ![]()
U nás byla přítelova mamka, sestřenka a ségra
Takže nás v tu dobu Aleš krásně ignoroval
Dělali jsme škvarkový placky a teď mě čeká trhání obočí
![]()