V čem prát pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
565
4.2.12 08:58

¨v čem prát pro mimi

Ahoj mamky,
potřebuju radu. V dubnu čekáme druhý přírůstek do rodiny, výbavičku už mám nachystanou, chybí jen pár drobností, ale mám tu plnou krabici oblečení pro toho našeho fešáka a přemýšlím v čem vyprat. Do teď jsem byla rozhodnutá koupit nějaký dětský prášek pro miminka, ale když jsem prala na první dcerku koupila jsem si jen malé balení nějakého levného prášku pro mimi z katalogu Efekt a pak už prala v normálním prášku. Tak nevim, mam teď doma Bonux a přemýšlim, jestli to risknout a vyprat v normálním prášku, když u dcerky bylo vypráno ve speicálnim jen první várka a pak nic a žádná vyrážka se nekonala a nebo nerisknout a radši koupit zase pro mimi…co vy na to? je tu nějaká maminka, která vůbec neprala v miminkovském? Děkuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11896
4.2.12 09:06

Ahoj, my od narození pereme v Persilu Sensitive a malé to nevadí, žádná vyrážka se neobjevila… Jenom ze začátku jsem dávala delší máchání, teď už peru na normální cyklus a bez problému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
4.2.12 09:07

ja peru celé rodině v persil sensitive gelu. ale manžel měl z klasických prášků vyrážku, takže u nás to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.2.12 09:14

Takže myslíte, že ten bonux mam zkusit jo? :) Jsem si i říkala, že v nejhorším, když uvidím, že to mrnouska nějak dráždí rychle koupím miminkovský a začne to nanovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.2.12 09:18

Peru v Lovela gelu. Je to na našem trhu nejšetrnější přípravek pro dětskou pokožku a příjemně jemně voní.
Vypere všechno a na skvrny od kakání, blinkání - před praním pokapat Vanishem. Prádlo je jak nové ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.2.12 09:30

já dávám Lovela gel… a nepřidávám aviváž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.2.12 09:31

Já jsem prala v normálním prášku, co mám zrovna doma a malému to nikdy nevadilo. Taky jsem byla připravená, že kdyby měl vyrážku nebo něco, tak koupím dětský prášek. Ale jedinou vyrážku, co měl, tak měl na ksichtíku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.2.12 09:32

Jo a aviváž jsem taky nedávala a ani teď nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.2.12 09:33
malamamca píše:
Takže myslíte, že ten bonux mam zkusit jo? :) Jsem si i říkala, že v nejhorším, když uvidím, že to mrnouska nějak dráždí rychle koupím miminkovský a začne to nanovo :mrgreen:

Jasný, vyper v čem jsi zvykla a uvidíš. Já prala ze zacatku v Lovele, ale nevoněla mi, tak jsem zkusila Persil Sensitiv a u toho jsme zůstali celá rodina, teda oblečení celé rodiny, protože fakt krásně voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
4.2.12 09:49

První syn nesnesl žádný prací prášek krom Batolete (ani Lovela a jiné podobné), ještě tady mám poslední zbytek, ale už ho nebudu kupovat neb nic nevypere. Teď jsme přešli na Persil sensitiv, tak snad dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.2.12 09:50

Já peru od malinka v Persil Senzitive, protože ho používám taky. Kdybych používala třeba ten bonux, tak bych ho použila. ;)

• Citovat
  • Upravit
15883
4.2.12 09:51

já peru v Dreft sensitive… je voňavej a malá se mi neosypala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.2.12 09:51

nejprve Batole a pak mýdlový sliz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.2.12 09:52

Tak jo holky, děkuju :kytka: ja to zkusim, necham dvakrat vyždímat, bez avivaze a v nejhoršim pak pomažu do krámu pro batole a budu prát znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
4.2.12 09:53

ahojky, taky jsem nikdy nepoužívala speciální prací prášek pro děti. Většinou Persil Sensitive. Žádná vyrážka. A když tam dáš případně máchání navíc, tak to bude určitě OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný