Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky!
Potřebuju radu. Za kolik mohu prodat tenhle stůl? Ale prosím opravdu jen radu od těch, kteří tomu rozumí.
Díky moc.
Nevím, kupovala jsem ho za 5tis., ale už použitej, takže ta vrchní deska už vypadala takhle. Mně to nevadilo. Je to masiv, takže těch 500,–Kč mi přijde hodně málo. Myslím ty, co třeba takovejhle nábytek vyrábí nebo prodávají.
pampalin píše:
Nevím, kupovala jsem ho za 5tis., ale už použitej, takže ta vrchní deska už vypadala takhle. Mně to nevadilo. Je to masiv, takže těch 500,–Kč mi přijde hodně málo. Myslím ty, co třeba takovejhle nábytek vyrábí nebo prodávají.
Právě ta vrchní deska je průšvih. Navíc je to už celkem nemoderní typ, takže já bych ho dala možná na chatu.
Podívej se na podobné třeba na aukru nebo mimibazaru.
Ale mě se teda zdá ta vrchní deska dost jetá na to, aby si to někdo vystavil v obýváku (je to konf. stolek, ne?). Takže buď na chatu do té pětistovky (plus dopravné, pokud by se to posílalo), nebo na renovaci a to netuším, kolik by stálo zbroušení a přelakování.
Tak samozřejmě můžu obrousit a nalakovat. Ale pokud za 500,–Kč, tak to si ho teda radši nechám.
Asi tak no..Je hodně jetý a do bytu už si ho někdo nedá..Takže za něj nikdo lepší peníze asi nedá..Vypadá bytelně to jo, ale už to má za sebou.. ![]()
Jedině zrenovovat tu horní desku.
Si ho zrenovuju sama, takový kopyto zas nejsem, abych to nezmákla. Takže jsem se nechala pěkně napálit, když jsem ho kupovala…
Já tedy také nejsem odborník. Ale podle mě to jako starožitnost nevypadá, spíše jako rustikální nábytek z 90. let a navíc dost použitý. Nedokážu ti říci cenu, ale podle mě do 1000 Kč, jinak nemáš šanci.
pampalin píše:
Si ho zrenovuju sama, takový kopyto zas nejsem, abych to nezmákla. Takže jsem se nechala pěkně napálit, když jsem ho kupovala…
Jak ho máš dlouho? To jsi opravdu dala pět tisíc za takhle poškozenej stůl?? ![]()
Ten kdo ti ho prodával ti musel říct, že je to starožitnost, ne??
Moment, ted jsem si všimla, že 5tis za tento stav? já myslela za nový před X lety..
Tedy Pampalin
To je strašně moc.Co tě k tomu vedlo?
Ahoj, vsak to muzes zkusit, dej ho nekam na bazar a chtej za nej polovinu - 2,5tis, a uvidis. Ze Ti tady nekdo rekne za 500,– jeste neznamena, ze to tak musi byt. Jestli jsi sikovna, zkus ho trochu prepulirovat, udelat neco s tim vrskem, a pak ho dej do frcu. Kazda vec ma sveho kupce ![]()
Lizbeth, tenkrát se mi strašně líbil a kupovala jsem ho ještě od sestřenice.
nechci nějak rejpat,nic proti,ale já bych za něj nedala asi ani to pětikilo,natož 5000.-
to ti nejspíš prodal nějakej vyčůranej vychytralec..