Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkusila bych ho prodat tak jak je. Když jsme předělávali byt, tak jsme měli obyčejný stůl z IKEA. Dal se na AUKRO spíše jen z hecu od 1,– Kč a prodal se za 500,– Kč. Pak jsem ještě litovala, že jsme nezkusila vydražit i stolek pod TV, ten nám zmokl venku, kde byl dočasně uložen a ten byl dokonce dražší. Oba jsme chtěli vyhodit. Za 5000,– Kč ho asi neprodáš, ale kdo ví…
pampalin píše:
Tak podle toho, co tady píšete, tak nejspíš nic.
Než jsi sem napsala tak si přece musela mít nějakou představu… ![]()
Jako mně se ten stůl nezdá být tak moc „jetý“, krom té horní desky. Vím, že je důležitá, ten stůl se mi spíš nelíbí, ale má něco do sebe, nevím co, ale má ![]()
A to jsem na „veteš“ nekompromisní, ale prostě něco má do sebe…
pampalin píše:
Tak to jsem teda měla, počítala jsem tak se 2 tis. Kč.
Hmmm. Tak za to máš v Ikea nový luxusní. Ale zkusit to můžeš, proč ne, třeba se někdo chytí.
peggy.sl píše:pampalin píše:Hmmm. Tak za to máš v Ikea nový luxusní. Ale zkusit to můžeš, proč ne, třeba se někdo chytí.
Když dáš cenu 2000,– Kč, tak z toho asi nic nebude, ale vyzkoušela bych to AUKRO od 1,– Kč ![]()
Trojlístek píše:peggy.sl píše:Když dáš cenu 2000,– Kč, tak z toho asi nic nebude, ale vyzkoušela bych to AUKRO od 1,– Kčpampalin píše:Hmmm. Tak za to máš v Ikea nový luxusní. Ale zkusit to můžeš, proč ne, třeba se někdo chytí.
Vždyť psala, že než aby za něho dostala nějaké drobné radší si ho nechá když za něj dala 8000 ![]()
Kallkapa píše:Trojlístek píše:Vždyť psala, že než aby za něho dostala nějaké drobné radší si ho nechá když za něj dala 8000peggy.sl píše:Když dáš cenu 2000,– Kč, tak z toho asi nic nebude, ale vyzkoušela bych to AUKRO od 1,– Kčpampalin píše:Hmmm. Tak za to máš v Ikea nový luxusní. Ale zkusit to můžeš, proč ne, třeba se někdo chytí.
Ale to nikdy nevíš… Je pravda, že jsem neměla přispívat, když tomu nerozumím (jak psala zakladatelka), jen jsem chtěla přispět tím, že člověk nikdy neví jaký má doma „poklad“. Prodala jsem takové věci, o kterých jsem myslela, že po nich ani „pes neštěkne“ a ti lidé byli nadšeni. Jednalo se o nábytek, takže lidé si přijeli osobně a měli možnost od koupi odstoupit, ale neudělal to ani jeden. Urychleně to zapakovali do auta a ještě se ptali, zda nemám ještě v „záloze“ něco podobného k prodeji. Takže takto se například prodal přebalovací pult, který jsem původně chtěla prodat za 2000,– Kč a kupující nabídl cenu 2500,– Kč, sice jsem ho chtěla prodat až na jaro, ale za tu cenu šel z domu ![]()
Trojlístek píše:Kallkapa píše:Ale to nikdy nevíš… Je pravda, že jsem neměla přispívat, když tomu nerozumím (jak psala zakladatelka), jen jsem chtěla přispět tím, že člověk nikdy neví jaký má doma „poklad“. Prodala jsem takové věci, o kterých jsem myslela, že po nich ani „pes neštěkne“ a ti lidé byli nadšeni. Jednalo se o nábytek, takže lidé si přijeli osobně a měli možnost od koupi odstoupit, ale neudělal to ani jeden. Urychleně to zapakovali do auta a ještě se ptali, zda nemám ještě v „záloze“ něco podobného k prodeji. Takže takto se například prodal přebalovací pult, který jsem původně chtěla prodat za 2000,– Kč a kupující nabídl cenu 2500,– Kč, sice jsem ho chtěla prodat až na jaro, ale za tu cenu šel z domuTrojlístek píše:Vždyť psala, že než aby za něho dostala nějaké drobné radší si ho nechá když za něj dala 8000peggy.sl píše:Když dáš cenu 2000,– Kč, tak z toho asi nic nebude, ale vyzkoušela bych to AUKRO od 1,– Kčpampalin píše:Hmmm. Tak za to máš v Ikea nový luxusní. Ale zkusit to můžeš, proč ne, třeba se někdo chytí.
To jo, tomu věřím, ale napsala si, že to má zkusit od koruny a co když to někdo vydraží za tu korunu? Nebo za padesát? Nebo za dvě stovky? Pokud to levně nechce dát, tak to musí když už vystavit za víc a počítat s tím, že je možné, že se to neprodá.. ![]()
Kallkapa:
Ano, je to risk. Zakladatelka si stejně nakonec rozhodne sama co se stolem provede, ale zase na druhou stranu pokud ho vlastně doteď neužívala - pokud jsem tomu dobře porozuměla, tak by bylo škoda ho někde zase jenom „zašít“. Takové věci se většinou nakonec tak jako tak vyhodí… bez zisku.
Trojlístek píše:
Kallkapa:
Ano, je to risk. Zakladatelka si stejně nakonec rozhodne sama co se stolem provede, ale zase na druhou stranu pokud ho vlastně doteď neužívala - pokud jsem tomu dobře porozuměla, tak by bylo škoda ho někde zase jenom „zašít“. Takové věci se většinou nakonec tak jako tak vyhodí… bez zisku.
Vidíš a já to pochopila právě tak, že ho do těď užívala
. Jasně, že si rozhodne sama, já jen, že říkala, že si ho radši nechá než aby za něj dostala drobné , když za něho dala takové prachy tak by byla blbost vystavit ho na aukru od koruny
. Já třeba za korunu vydražila novou squashovou raketu
to víš, že mi hned psali, že to ne, že to byl omyl, že to od koruny vystavit byla blbost - ale bohužel blbý dává, blbější nebere
![]()
Holky, já ten stůl užívala, ale poslední 2 roky už jen stál v prázdné místnosti.
Zkus dát na Aukro za ceno jakou chceš.Slevit můžeš kdykoliv.Já se kolikrát divím jaké krámy( beru obrazně) se tam prodají a ještě za jakou cenu.
A já toho tolik vyházela-no nic mohla jsem být milionář.
![]()