Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já prala oblečení pro miminko v Lovele, peru stále v ní malý má 2 měsíce. Vyprat v normálním prášku bych pro novorozence já neriskla. Ale to je každýho věc
![]()
malamamca píše:
Ahoj mamky,
potřebuju radu. V dubnu čekáme druhý přírůstek do rodiny, výbavičku už mám nachystanou, chybí jen pár drobností, ale mám tu plnou krabici oblečení pro toho našeho fešáka a přemýšlím v čem vyprat. Do teď jsem byla rozhodnutá koupit nějaký dětský prášek pro miminka, ale když jsem prala na první dcerku koupila jsem si jen malé balení nějakého levného prášku pro mimi z katalogu Efekt a pak už prala v normálním prášku. Tak nevim, mam teď doma Bonux a přemýšlim, jestli to risknout a vyprat v normálním prášku, když u dcerky bylo vypráno ve speicálnim jen první várka a pak nic a žádná vyrážka se nekonala a nebo nerisknout a radši koupit zase pro mimi…co vy na to? je tu nějaká maminka, která vůbec neprala v miminkovském? Děkuju za rady
Ahojky, presne tenhle problem jsem resila vcera
.TP mam zacatkem kvetna a uz jsem chtela nejaky zdedeny obleceni vyprat.Mame doma hodne prasku prani-Ariel, Persil atd..(muj nosi z prace)..tak jsem si rikala, jestli prat v tom nebo koupit detsky
nechce se mi zbytecne utracet, za ty detsky, kdyz mame doma tolik prasku..tak jsem to oprala v tom Persilu..snad se mi pak mala neosype..
![]()
lumáťa píše:
Peru v Lovela gelu. Je to na našem trhu nejšetrnější přípravek pro dětskou pokožku a příjemně jemně voní.
Vypere všechno a na skvrny od kakání, blinkání - před praním pokapat Vanishem. Prádlo je jak nové !
na skvrny je dobre zlucove mydlo ![]()
Peru stále v prášku Batole a i ve stejné aviváži. Pokud je skvrnka, naleju nejprve na ni Vanish. Jednak se bojím alergické reakce z běžných prášků a taky mám ráda vůni batole…prostě je to miminkovská decentní vůně ![]()
U prvního mimča jsem začala prát v Lovele. Koupila jsem si velké balení a pak jsem měla problém ho spotřebovat. Zdálo se mi, že nic nevypere hlavně v době, kdy jsme začali s příkrmy. Když už konečně došel, koupila jsem Persil sensitive a naprostá spokojenost. Teď u druhého mimi (teprve čekám), jsem výbavičku prala rovnou v Persilu sensitive. Není to jen „normální“ prášek, ale je určen i pro děti, tak proto.
Jinak v normálním prášku bych výbavičku neprala. Až později v praxi bych třeba zkusila pár oblečení a pokud by bylo mimi v pohodě, tak až pak prát vše v normálním.
Ahoj, nejdřív odpovím zakladatelce a pak se vetřu s dotazem ![]()
Prala jsem v normálním prášku i s aviváží a bez přidaného máchání. Zkusila jsem, vyšlo to. Max by se holka osypala a brzo by to zas zmizelo.
na výbavičku jsem měla malé balení lovelu a ecover, ale malý spí s náma v posteli (a to jsem zrovna používala zrovna ten bonux a nic mu to neudělala). Ted mám persil sensitiv pro všechny, jen když je to pro mimčo dávám dvojité máchání a ocet dávám místo aviváže ke skoro každému praní, toho se neboj..
pozn. ocet se používá i k fixaci barev po barvení ![]()
Taky mám Persil sensitive gel, celkově jsem vždy byla s Persilem spokojená. Navíc nádherně voní i po 2 mácháních a po sušičce, provoní i skříně. Na Bonux apod. bych se vykašlala, to nestojí za tu námahu. Taky jsem jednou koupila ve sportu nějaký gel na sport oblečení a tam je napsáno, že je to bio a extra šetrný a používá se i pro děti, ale je to malá lahvička za dost peněz, to se asi nevyplatí.