V čem prát pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25959
4.2.12 09:54

já peru od začátku v obyč Arielu, nedávám aviváž, takže je i máchání navíc a bez problému ;) Stejnak se toho prášku dává málo, ty věcičky od mimi nejsou skoro špinavý. Lovela mi smrdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
4.2.12 09:57

ahoj, já od začátku malýmu peru v Batoleti, moc hezky to voní a většinu flíčků to taky vypere v pohodě. věci co jsme měli po někom nebo z aukra jsem napoprvé vyprala v arielu a pak jen přejel na rychlovku v tom batoleti. na flíčky mám žlučové mýdlo z DM ale když se něco objeví a hned to namočím ani ho nemusím používat…

• Citovat
  • Upravit
31594
4.2.12 10:04

Peru v tom samém co nám - prací gel Frosch s aloe vera. V prášku bych miminu neprala, ulípá v tkanině. Nebo bych alespoň dala místo aviváže ocet, aby se prášek zneutralizoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.2.12 10:06
Gladys píše:
Peru v tom samém co nám - prací gel Frosch s aloe vera. V prášku bych miminu neprala, ulípá v tkanině. Nebo bych alespoň dala místo aviváže ocet, aby se prášek zneutralizoval.

no tak to taky riskovat nechci za prvy mame vsechno novy, protoze po dcerce je vsechno ruzovy a my cekame kluka a dalo se do toho dost penze a z octu mam strach a za druhy chci vonavy miminko ne smradocha octovyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
4.2.12 10:11

já peru v mýdlovém slizu a sem max spokojena. Vypráno vše krásně. Hezky voní.. A baví mě ho připravovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.2.12 10:12
Veverunkav píše:
já peru v mýdlovém slizu a sem max spokojena. Vypráno vše krásně. Hezky voní.. A baví mě ho připravovat..

to neznám, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 10:19
malamamca píše:
Gladys píše:
no tak to taky riskovat nechci za prvy mame vsechno novy, protoze po dcerce je vsechno ruzovy a my cekame kluka a dalo se do toho dost penze a z octu mam strach a za druhy chci vonavy miminko ne smradocha octovyho :mrgreen:

Narozdil od tebe mám vyzkoušeno asi milionkrát, nic po octu nesmrdí, půl deci octu textil nijak nepoškodí. Ale každého věc, prášek je zásaditý, že jednomu dítěti nic neudělal neznamená, že s ním druhé nebude mít problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.2.12 10:20

ahoj tak ja peru v lovele i nase obleceni,pekne voni a avivaz zatim nedavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
4.2.12 10:22

my persil sensitive. Ze začátku sjem rpala v lovele a malá se osypala. Takže i pro druhé mimi budu prát v persilu sensitive a uvidíme jak bude reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.2.12 10:22
malamamca píše:
Gladys píše:
no tak to taky riskovat nechci za prvy mame vsechno novy, protoze po dcerce je vsechno ruzovy a my cekame kluka a dalo se do toho dost penze a z octu mam strach a za druhy chci vonavy miminko ne smradocha octovyho :mrgreen:

Po tom octu to vůbec nesmrdí. Musíš dát tak větší štamprlu, ne půl litru samozřejmě :mrgreen:

Jinak já peru v Batoleti a dávám ten ocet amáchání navíc (ty 2 poslední celé rodině). Ale přijde mi, že pralo líp, že dřív vypralo i fleky od hovínek, teď musím mydlit :cert:

Osobně bych ten základ vyprala v dětském prášku a pak zkusila až v provozu ten normální. Pokud se ti z toho osype, opereš znovu v dětském jenom těch pár kousků, takto bys musela prát celou výbavičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
4.2.12 10:23
Gladys píše:
malamamca píše:
Gladys píše:
Narozdil od tebe mám vyzkoušeno asi milionkrát, nic po octu nesmrdí, půl deci octu textil nijak nepoškodí. Ale každého věc, prášek je zásaditý, že jednomu dítěti nic neudělal neznamená, že s ním druhé nebude mít problém. :nevim:

souhlasím ocet opravdu prádlu neuškodí, ani pračce a prádlo po octu vůbec nesmrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
4.2.12 10:25

Taky používáme Lovela gel a dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
4.2.12 10:35

ja nejdriv prala v batoleti,pak persil sensitiv a ted lovela (mam gel i prášek). nejvic mi vonel ten persil,nejmin lovela. skvrny (hlavne to pokakany,co plinka nemela sanci v sobe udrzet) jsem vyprala vzdy vsim uplne v pohode,ale od prikrmu musim nejdriv vydrhnout žlučovým mýdlem. aviváz používám od zacatku bud batole nebo silan sensitiv. z niceho se neosypal,ale mam pocit,ze i kdybch mu to vymachala v rybniku,tak mu by to nevadilo :lol: kazde miminko je jine a nejspis to bude chtit vyzkouset. jen ja teda osobne bych „cerstvému“ mimi v normalnim prásku neprala,ale zkusit to muzes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.2.12 10:40

Ahoj, já koupila Lovelu a prala jsem zezačátku jen v ní…Asi po dvou měsících jsem začala používat i aviváž (senzitive) a teď jsem koupila i Lovelu aviváž, ne že by byla potřeba, ale je celkem levná a hlavně krásně voní! :mrgreen: Pereme v Lovele i naše věci, líbí se mi, že to prádlo pak celkem voní i když se nepoužije aviváž.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
4.2.12 11:00
valtřinka píše:
Veverunkav píše:
to neznám, co to je?

mýdlový sliz se dělá z mýdla, např. olivového, nastrouhá se, zalije horkou vodou a přidá se prací soda. Z kostky mýdla je asi 10 litrů slizu, náklady nula nula nic :D . Občas v tom taky peru plenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný