Hodí se tento nábytek pro chlapečka?

20662
5.2.12 11:42
CokeLady píše:
Moc se mi líbí pro chlapečka zeleno - bílá kombinace. Není tento nábytek moc holčičí? Z přebalováku se dá udělat odděláním hluboké police knihovnička, tak chci, aby to pár let vydrželo.Barvu bych chtěla zelenou jako je na obrázku.

Pro kluka se mi to nelíbí :think: Takové moc jemné rysy,teda na můj vkus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
5.2.12 11:48

Bílá je univerzál, je hezká..A s klučičími doplnky to bude hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.2.12 11:49

Za me ano,hodi.Pokud se treba zelene vymaluje,tak proc ne.S klucicimy doplnky to pujde a bila je univerzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
5.2.12 11:55

Bílá se hodí…A navíc pak lehce dokoupíš další nábytek, kdyby bylo potřeba…

Příspěvek upraven 05.02.12 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
5.2.12 11:59

Každý má jiný vkus,hlavně když se to líbí tobě,chlapečkovi to stejně bude fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.2.12 12:00

a proč by se nemohla hodit i pro kluka? Záleží jak vymalujete, můžete si vymyslet různé barevné doplňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.2.12 12:00

Tohle mi na chlapečeka nesedí přijde mi to byt je to neutrál bíle spíš na holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.2.12 12:07

Hodí.Beztak pak koupíte později nějakou velkou uplně klučičí postel.Máme nejkrásnější bílej pokojíček na světě:-) a pro chlapečka tak mrkni do alba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
5.2.12 12:15

mame pro kluka to stejne :mrgreen: jemnost nabytku jsme vyvazili prouzkatou (bilo, modro cervena) tepetou, ktera vse „zdrsnila“ jestli chces, muzu ti poslat fotky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.2.12 12:34

Mě se to moc líbí. Bílá barva je super a je univerzální. Dá se to krásně doladit do klučičího stylu. Já hledám inspiraci na stránkách www.modrastrecha.cz

http://www.modrastrecha.cz/…-nam-libilo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.2.12 12:39

Hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.2.12 12:58

Proč by se nehodila? Dá se nakombinovat úplně se vším :palec:
Mám sice ráda dřevo a bílou doma nemám, ale je to univerzální barva, nebála bych se toho, s tou zelenou to bude vypadat určitě skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.2.12 12:58

Klidně:-) Já nemám ráda takové ty typicky drsné věci,oblečení a tak pro kluky. A když se bílá nakombinuje s jinými barvami-zelenou,modrou-podle mě super :palec: A navíc kdyžtak pak využiješ u druhého mimča pokud plánujete,pokud by byla holčička:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
5.2.12 13:11

myslim, ze hodi, bila je univerzalni a hodne zalezi na doplncich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
6.2.12 10:04

podle me urcite, ale ja bych se bala toho, ze az bude vetsi, tak nebudes delat nic jineho nez umyvat nabytek v pokojicku… proto bych volila neco jineho nez zrovna bilou… treba svetle hnedou nebo i tmavsi… My mame kombinaci a je to nejlepsi… ;)

Bilou mam jenom jednu skrinku a jsem z toho dost nestastna, protoze je porad opatlana… maly chce porad neco otevirat… ;)

Ale s klucicimi doplnky bude i tato naprosto supeeeeer… :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný