Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
CokeLady píše:
Moc se mi líbí pro chlapečka zeleno - bílá kombinace. Není tento nábytek moc holčičí? Z přebalováku se dá udělat odděláním hluboké police knihovnička, tak chci, aby to pár let vydrželo.Barvu bych chtěla zelenou jako je na obrázku.
Pro kluka se mi to nelíbí
Takové moc jemné rysy,teda na můj vkus ![]()
Bílá je univerzál, je hezká..A s klučičími doplnky to bude hezké.
Za me ano,hodi.Pokud se treba zelene vymaluje,tak proc ne.S klucicimy doplnky to pujde a bila je univerzal.
Bílá se hodí…A navíc pak lehce dokoupíš další nábytek, kdyby bylo potřeba…
Příspěvek upraven 05.02.12 v 13:15
Každý má jiný vkus,hlavně když se to líbí tobě,chlapečkovi to stejně bude fuk ![]()
a proč by se nemohla hodit i pro kluka? Záleží jak vymalujete, můžete si vymyslet různé barevné doplňky…
Tohle mi na chlapečeka nesedí přijde mi to byt je to neutrál bíle spíš na holčičku
Hodí.Beztak pak koupíte později nějakou velkou uplně klučičí postel.Máme nejkrásnější bílej pokojíček na světě:-) a pro chlapečka tak mrkni do alba
mame pro kluka to stejne
jemnost nabytku jsme vyvazili prouzkatou (bilo, modro cervena) tepetou, ktera vse „zdrsnila“ jestli chces, muzu ti poslat fotky ![]()
Mě se to moc líbí. Bílá barva je super a je univerzální. Dá se to krásně doladit do klučičího stylu. Já hledám inspiraci na stránkách www.modrastrecha.cz
Proč by se nehodila? Dá se nakombinovat úplně se vším ![]()
Mám sice ráda dřevo a bílou doma nemám, ale je to univerzální barva, nebála bych se toho, s tou zelenou to bude vypadat určitě skvěle ![]()
Klidně:-) Já nemám ráda takové ty typicky drsné věci,oblečení a tak pro kluky. A když se bílá nakombinuje s jinými barvami-zelenou,modrou-podle mě super
A navíc kdyžtak pak využiješ u druhého mimča pokud plánujete,pokud by byla holčička:-)
myslim, ze hodi, bila je univerzalni a hodne zalezi na doplncich ![]()
podle me urcite, ale ja bych se bala toho, ze az bude vetsi, tak nebudes delat nic jineho nez umyvat nabytek v pokojicku… proto bych volila neco jineho nez zrovna bilou… treba svetle hnedou nebo i tmavsi… My mame kombinaci a je to nejlepsi… ![]()
Bilou mam jenom jednu skrinku a jsem z toho dost nestastna, protoze je porad opatlana… maly chce porad neco otevirat… ![]()
Ale s klucicimi doplnky bude i tato naprosto supeeeeer…
![]()