Jak vyřešit dluhy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zvýšit příjem nebo oddluzeni. Má volba byla druhá možnost a nelituji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdo ti nepůjčí pokud nebudeš mát nějaký majetek jako zástavu a budou šílené uroky. Takže buď nějaký majetek rovnou prodat, nebo zvýšit příjem. Insolvence je taky řešení, nevím proč ho nechceš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den dostal jsem se do dluhukvůli půjčkám a teď to nezvládám platit. Nemáte někdo nějakou zkušenost na konsolidací nebo něco podobného kromě insolvence a jsem v registrů.
A proč ne insolvence? Do 5 let bez dluhů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel řešil a řeší něco podobného. začalo to tím, že potřeboval část peněz na nové auto a nezvladl první půjčku zaplatit. část rodiny navrhovala insolnci, ale nakonec se mu podařilo u většiny dluhů, že nemusí platit různá penále a splácí je to co si skutečně půjčil, něco ještě není rozhodnuté. Dostali jsme doporučení na dobrého advokáta. Můžeš napsat i finančnímu arbitrovi, ale jde o to jaké dluhy to jsou. zatím to vypada, že to zvládneme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den dostal jsem se do dluhukvůli půjčkám a teď to nezvládám platit. Nemáte někdo nějakou zkušenost na konsolidací nebo něco podobného kromě insolvence a jsem v registrů.
Zajdi si do nějaké občanské poradny, kde by Ti mohli pomoci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenaN333 píše:
Přítel řešil a řeší něco podobného. začalo to tím, že potřeboval část peněz na nové auto a nezvladl první půjčku zaplatit. část rodiny navrhovala insolnci, ale nakonec se mu podařilo u většiny dluhů, že nemusí platit různá penále a splácí je to co si skutečně půjčil, něco ještě není rozhodnuté. Dostali jsme doporučení na dobrého advokáta. Můžeš napsat i finančnímu arbitrovi, ale jde o to jaké dluhy to jsou. zatím to vypada, že to zvládneme.
Děkuji za radu jsou to půjčky nebankovni část nějak zvládám platit ale část už ne už stoho ani nespím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ran zajdi do poradny, jak už někdo radil. Taky by možná bylo dobré kontaktovat ty firmy a aktivně, na férovku to řešit. Domluvit snížení splátek atp. Brigáda třeba v nějakém obchodě typu Kaufland by v okolí nebyla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navýšit příjem, jít makat 7 dní v týdnu - HPP, zbytek brigáda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saarka_O píše:
@ran zajdi do poradny, jak už někdo radil. Taky by možná bylo dobré kontaktovat ty firmy a aktivně, na férovku to řešit. Domluvit snížení splátek atp. Brigáda třeba v nějakém obchodě typu Kaufland by v okolí nebyla?
Jsem osvč a dělám celý týden včetně svátku ale jeden úvěr je moc vysoký cca 55tis. mesicne
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem osvč a dělám celý týden včetně svátku ale jeden úvěr je moc vysoký cca 55tis. mesicne
A to máš dluhy z podnikání? Pokud ano, tak to není nejspíš ani na oddlužení. Co je to za dluh těch 55 tis - kdo je veritel, jaký byl účel úvěru a z čeho se skládá ta částka 55 tis (jistina, úroky, poplatky z prodleni)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@uživatel2 píše:
A to máš dluhy z podnikání? Pokud ano, tak to není nejspíš ani na oddlužení. Co je to za dluh těch 55 tis - kdo je veritel, jaký byl účel úvěru a z čeho se skládá ta částka 55 tis (jistina, úroky, poplatky z prodleni)?
Byl úvěr od opět finance na traktor ale ten se převrátil v lese tak se prodal a část se zaplatil a ale ještě se musí splatit cca 290tisic a měsíční splátka je právě těch 55tisic a proto jsem se dostal do registru. pozreboval bych spíše konsolidací než oddlužení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den dostal jsem se do dluhu
kvůli půjčkám a teď to nezvládám platit. Nemáte někdo nějakou zkušenost na konsolidací nebo něco podobného kromě insolvence a jsem v registrů.