Stěhování Praha Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
15.2.20 12:38

Stěhování Praha Liberec

Ahoj všem. Máte prosím někdo zkušenost se stěhováním mimo Prahu? Chci se stěhovat (byt 1+1) z Prahy do Liberce, a zajímaly by mne zkušenosti s firmami, a zda je vůbec možné takhle daleko s nějakou firmou.. je mi jasné, že to bude asi dražší.. za stěhování po Praze jsem vysolila tisícovku a bylo. A pak ještě nevím jednu věc - můžu jet v autě s těmi stěhováky? Nevím jak to chodí. Pri stěhování po Praze jsem si k novému bytu dojela busem, ale tohle je daleko… tak díky za názory a event. doporučení ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
15.2.20 13:14

@Nikloida samozrejme, ze jezdi i mimo mesto a polud se domluvite predem, muzete jet s nimi. Pocitej ( dle doby stehovani a auta, ktere pojede ) 8-12.000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
15.2.20 13:59

Mozna levneji by vyslo zavolat si stehovaky z Liberce, mohli by mit nizsi sazby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.20 11:28

Já se stěhovala před 2 lety a za 10000,–
do auta jsem se nevešla, byli to pěkný šmejdi, naskládali se i do zadu, aby měli co nejvyšší taxu
a kvůli práci bych šla nejradši zase zpátky do Prahy.
stěhováky bych vzala už jenom ty Slony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.2.22 10:46

Stěhování mezi městy

Ahoj, určitě seženeš, moje dobrá kamarádka se stěhovala z Boleslavi do Prahy a vybrala si firmu https://stehovanikoruna.cz/ . Záleží samozřejmě na spoustě aspektech. Někde platíš za ujetý km, jinde za započatou hodinu stěhováků atd. Pak záleží, jestli věci už budeš mít sbalený nebo si je necháš zabalit od nich. V jakým patře bydlíš atp. Pokud máš nějaký tipy, jaký firmy, určitě si nech nejdřív vypracovat nezávaznou nabídku. To ti pak s rozhodováním pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat