Jak vyrobit kapsář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
11.7.14 18:12

Jak vyrobit kapsář

Ahoj maminky :-) Malá půjde do školky, koukala jsem na kapsáře co vyrábí a prodávají maminky a tak jsem si říkala, že by možná bylo hezké udělat malé vlastní :-) Ale jsem totální antitalent :-D Mám nějakou představu, a nevím jak na něj udělat obrázek. Dá se někde objednat nažehlovací obrázek podle přání? A podle čeho jste vy šily kapsář? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
11.7.14 18:53

Ahoj ja docela siju jen pro syna takovy blbosti do pokojicku ale myslim ze se mi dari. kapsar je jednoduchej jestli myslis jen nejakej pytlik s kapsickou.nebo nevim jaky strih chces ale na ten pytlik potrebujes jen prih latky jak chces siroky pytlik a dvakrat dlouhy na jednu stranu prisijes nejaky ctverec latky jak chces velkou tu kapsicku a pak to cely prelozis napul a sesijes, jestli chces tunylek na stahovani tak jeste na vlezovy strane udelas tunel a provliknes nejakym provazkem. nevim jak jinak poradit takhle strucne jestli chces tak mi napis SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
11.7.14 19:09

Chtěla bych nějaký do kterého našiju ramínko, aby to drželo :-) kdyžtak se ozvu :-) já ted řeším jestli vůbec seženu ten obrázek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.7.14 19:30

http://mojedilo.ireceptar.cz/…y-kapsar/vse

kurnik, to asi budu potřebovat taky… a nemám funkční stroj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.7.14 19:31

Na netu jsou k sehnání mraky krásných bavlněných látek s obrázky, pokud chceš mít kapsářek z jednobarevné látky, stačí bavněný obrázek podžehlit vlizelinem, vystřihnout a takto připravenou aplikaci našít zhuštělým cikcakem na určené místo. Já to dělám tak, že si obrázek na látku ještě přilepím lepící pastou(takový to škrobový lepidlo, co se používá třeba při tvoření ve školkách) to se potom vypere a obrázek se při šití po látce neposouvá. Taky si nastav nižší přítlak patky na stroji, aby se ti materiál pod patkou lépe otáčel - to jen pár praktických rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.7.14 07:40
@Tečička píše:
Chtěla bych nějaký do kterého našiju ramínko, aby to drželo :-) kdyžtak se ozvu :-) já ted řeším jestli vůbec seženu ten obrázek :-)

Tady si můžeš koupit jakoukoli nažehlovačku :mrgreen: Namalvat jde jakýkoli obrázek :palec: https://www.facebook.com/…97316811468/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat