Jak vyrobit rohy na čerta?

414
1.12.12 18:02

Jak vyrobit rohy na čerta?

Potřebovala bych radu, malej má mít ve středu do školky masku čerta, budou mít čertovskou školku a čertovský rej. Už sem mu vyrobila ocas, našli sme čertovskou paruku, chtěla bych vyrobit i rohy, když to nepůjde tak je koupíme, ikdyž si myslím, že koupený bude mít většina.
Z čeho bych je mohla vyrobit? Z papíru se mi nechce, aby to něco vydrželo. Díky za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
1.12.12 18:07

Ja jsem dceri uhackovala cernou cepicku a rohy usila z plsti, vycpala a prisila.

jinak muzes zkusit lepidlo na tapety, noviny a rohy vytvarovat, natrit akrylovejma barvama.

predminulej tejden bylo neco podobneho v sikulech, akorat delali ovoce a zeleninu, tak si to najdi a vyzkousej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
1.12.12 18:12

Ja jako malá měla pulky tvrdých rohlíků nabarvené načerno na gumičce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
1.12.12 18:13

Co půlky suchých rohlíků? Takový akorát tvar :lol: - a nabarvit barvama. Dokud jsou ještě měkké, provléct tím nějakou šňůrku a nechat ztvrdnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
1.12.12 18:14

Dobrře, byla jsi o pár vteřin rychlejší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
1.12.12 18:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.12.12 18:16
@valina1 píše:
Ja jako malá měla pulky tvrdých rohlíků nabarvené načerno na gumičce :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
1.12.12 18:23

Dělali jsme z pruhu molitanu a oblepili čevenou lepící páskou a dali na gumičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
1.12.12 18:46

Rohlíky pomazené černým krémem na boty, jak psaly už holky, nebo jsme dělali z „kotaček“ od kukuřice - to co zbyde když odloupáš semínka, nebo normálně kornoutky z černého papíru na gumičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.12.12 18:58

Rohliky na gumicce, ale ne barvene, opalovane nad ohnem, jeste musi byt tvrde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
1.12.12 19:05

Já dělala kdysi z kusu polysterenu jsem vyrobila rohy a nabarvila na černo. přichytla potom sponkama do vlasů, ale už se nepamatuji tak jsem to udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.12.12 19:21

Já loni nalepila papírové růžky na čelenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
1.12.12 19:52

Loni jsem dělala z novin, stříbrný lepící pásky, červený a černý izopásky. rohy vytvarovala a přilepil na čelenku do vlasů slizometem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tatkavenda
27.11.13 11:13

Ted jsem jeden vyrobil z bublinkove folie a cerne elektroizolacní pásky (15mm siroké. Folii jsem smotal do válečku a začal omotávat, už přitom lze tvarovat roh (průměr, špičatost, zahnutí). 1ks jsem mel za cca 5 minut. Dalo by se to asi i vylepsit nejakou barevnou páskou.
na načernění obličeje se mi osvedcilo rozdrcené živočišné uhlí namazané na obličej - proste se umouňit (fungovalo by i normalni, ale jsem z panelaku - uhli nemame)
Jinak pokusy s mastnotou (indulona, krem na boty) - nedoporucuju - myti pak trva pul hodiny a jeste jsem mel vyrazku.

• Citovat
  • Upravit
6594
4.12.16 12:42

Holky, pomoooooooooc…jak narychlo doma vyrobit rohy pro čertíky? Rohlík mám, ale na barvení jen vodovky a nic víc… Napadá Vás něco extra rychlého?

Z čeho ocas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat