Kniha - pletení a háčkování - zkušenosti

Anonymní
27.11.12 17:22

Kniha - pletení a háčkování - zkušenosti

Ahojky :)

Prosím o radu s výběrem knihy o pletení/háčkování, případně více ručních prací. Potřebovala bych aby byla především jednoduše popsaná. Dostala jsem tip na „Encyklopedii ručních prací“ http://www.zbozi.cz/…cnich-praci/
Promiňte anonym, ale je to dárek takže by to bylo okamžitě jasné :lol: :lol: :lol:
Děkuji všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.11.12 17:25

Tu mám, je hezká, pěkně udělané obrázky.
Speciálně pro pletení mám ještě „pletení v otázkách a odpovědích“ a jak jsem si myslela, že umím plést :mrgreen:, tak tam je opravdu hodně rad a „fíglů“, často ji beru do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 17:29

Jé to jsem ráda :) a hodí se i pro začátečníka? nebo spíš nějaký základ má, ale minimum
ta v otázkách a odpovědích je asi pro pokročilejší ne?

• Citovat
  • Upravit
24798
27.11.12 17:46

Oboje můžou mít i začátečníci, je tam výběr příze/jehlic, jak nahazovat, jak plést… v té encyklopedii jsou myslím spíš vzory (nemám ji teď už déle doma…), ty otázky a odpovědi řeší spíš jak nahazovat (x způsobů ke všemu), ukončovat, ubírat, přidávat, tvarovat, jak opravit chybu atd… Vzorky tam nejsou. Ale těch je plný internet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 17:50

Aha díky za postřehy :) začínám nad ní přemýšlet, tyhle typy by se asi hodily více… musím je ještě zhlédnout v obchodě

• Citovat
  • Upravit
24798
27.11.12 18:30

Zas v té encyklopedii je i háčkování, vyšívání, patchwork, gobelíny…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 18:43

Babo raď že? :lol: no jo musím se s tím nějak poprat

• Citovat
  • Upravit
50725
1.12.12 18:56

Já jsem teď hleděla v knize na Háčkování - 200 otázek a odpovědí (totéž teď vidím, že je i pletení, nevím, jestli je to ta stejná, co myslí Pipet) a zdálo se mi to dobré a srozumitelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 09:09

Děkuji za postřehy :) ty knihy vypadají všechny lákavě… jde mi hlavně o to aby to mohl zvládnout i začátečník, aby kniha byla napsaná srozumitelně, sem tam i nějaký tip třeba na vzoreček :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50725
3.12.12 09:23

Jj, to tam právě bylo - i takové „blbosti“ jako které oko je první / poslední, ne jenom ty složitější věci. Přišlo mi, že se předpokládá, že nevíš nic, což mi přijde ideální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 09:47

Tak to je bomba :mrgreen: to se bude právě hodit :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat