Jak využít volný čas

124
20.1.24 22:48

Jak využít volný čas

Ahoj, mám trochu odpočinkové téma 😀
Našla jsem si práci na recepci v penzionu, kde se zrovna nepřetrhnu. Vesměs tam mám náplň práce max tak na hodinu a zbytek času prosedím.
Nemá někdo nápad, jak čas smysluplně využít? Nechci si jen pouštět filmy nebo číst. Napadlo mě učit se nový jazyk, háčkovat.. nějaký jiné tipy?

Děkuji za nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7333
21.1.24 03:18

Zkus si udělat nějaký certifikát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20964
21.1.24 06:15
@misa.zizla píše:
Ahoj, mám trochu odpočinkové téma 😀
Našla jsem si práci na recepci v penzionu, kde se zrovna nepřetrhnu. Vesměs tam mám náplň práce max tak na hodinu a zbytek času prosedím.
Nemá někdo nápad, jak čas smysluplně využít? Nechci si jen pouštět filmy nebo číst. Napadlo mě učit se nový jazyk, háčkovat.. nějaký jiné tipy?Děkuji za nápady

Najít si další práci na homeoffice. Dvojitý výdělek za jeden čas.

Nebo jít studovat. Krásně by ses tam mohla učit. Vzdělání ti už nikdo nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25170
21.1.24 07:49

Super na naučení jazyka nebo distanční studium vš, u toho krásně nějaký Bc. obor vystuduješ… přece tě nemůže naplňovat z osmi (či více?) hodin pracovat jen hodinu? to bych měla ohlodané prsty nudou :lol:
Ještě zvaž, zda nabídnout zaměstnavateli, že bys za nějaký příplatek u toho ještě zvládla dělat jinou agendu (např. část personalistiky, administrativu apod.)… ale je to trochu riskantní krok, záleží jaký je - aby si to nepřebral tak, že máš houby co na práci a nepřidal ti sice práci-ale zadáčo :lol:
to dálkové studium vš bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
21.1.24 08:11

Já se při podobné práci učila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
21.1.24 08:29

Jistě, pokud chceš využít čas smysluplně, tak učit se nebo něco tvořit, vytvářet. Záleží samozřejmě na tom, co tě baví, co bys chtěla v budoucnu dělat? Recepční zřejmě nebudeš dělat celý život. Udělej si představu do budoucna a podle toho si vyber. Pokud chceš zajímavou lépe placenou práci, zřejmě budeš muset doplnit vzdělání. Pokud ráda něco tvoříš, můžeš klidně i háčkovat, i když nevím, jak by taková háčkující recepční na recepci působila :D. To studium je asi nejlepší volba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.1.24 09:31

Jak ti radí ostatní, udělej si další školu při práci, co bych třeba za to dala já, nebo nějaký kurz, uč se tam nový jazyk, máš holka tolik možností.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BananovaSusenka
24.1.24 08:29

Pripinam se. Taky mam na recepci ted na prd co na praci, ale od dubna do listopadu se vzdy v pracimuzu po.. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat