Jak zabalit trojkolku?

5394
30.5.07 15:38

Jak zabalit trojkolku?

Ahoj holky,
potřebuju poslat poštou trojkolku. Na poště mi řekli, že do 15kg není problém, bude to jako balík. Ale nevím, jak to zabalit?? Tak velkou krabici nemám a napadla mě ta folie s takovýma těma vzduchovýma polštářkama (vždycky to ráda mačkám, když v tom je něco obalený :D ) ale vůbec nevím kde ji mám sehnat?? Anebo jak bych to mohla zabalit, aby se trojkolka nepodřela?
díky
 iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.5.07 15:47

Ivko,
přímo na poštách se prodávají balící potřeby, zkus se tam poptat, určitě Ti přinejmenším poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
30.5.07 17:38

Já sem prodávala trojkombinaci, dala sem ji do velkýho černýho pytle a pytel sem ovázala bílou folií která se na sebe lepí ale ne takovou tou co se používá v kuchyňi prodávájí i velký rozměry, na tu folii sem pak nalepila papír A4 a bylo hotovo akorát se za takový balík připlácí páč je to nestandartní forma prostě to není v krabici ale je to cca 40,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
30.5.07 18:18

Omlouvám se, nějak jsem si otevřela jinou diskusi :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.5.07 19:32

Prodávala jsem kolo, zabalila jsem ho do pevné folie a omotala izolepou. Posílala jsem to dopravní službou, přišlo to na stejné peníze, pže to nebylo v krabici.

• Citovat
  • Upravit
6597
30.5.07 19:50

Bublinkové fólie prodávají v Hornbachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.5.07 20:09

Já posílala kočárek traxx- vážil 20kg, normálně jsem ho složila a omotala tou samosmrštující folií, která měla na šířku asi 50cm, koupila jsem ji v makru. No a poštovné do 20kg je 120kč a ani žádný příplatek jsem neplatila. Není s tím vůbec žádný problém, prodávám a kupuji takto přes MMB o stošest.

• Citovat
  • Upravit
5394
31.5.07 12:25

holky díky, trojkolka je na cestě, omotala jsem ji tou potravinářskou folií a pak trochu izolepou, jen to asi bude příjemce dva dny vybalovat:)

ahoj
iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí