Jak zabezpečit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
14.5.13 23:05
@Prazule132 píše:
Prosím o radu :-) Máme na zahradě 3 do sebe přetékající sudy na dešťovou vodu a ráda bych jestli se nedá někde sehnat nějaký kryt nebo něco takového aby tam voda i nadále tekla ale aby do toho nemohlo spadnout dítě. Našla jsem na internetu jen nějakou síťovinu. Pro šťoury, vím že si mám dítě hlídat a to taky dělám, tohle je jen bezpečnostní opatření, co kdyby náhodou, radši budu připravená než později litovat. Všem moc děkuju

Normálně ustříhnout čtverec z rabicového (alias „králičího“) pletiva o něco větší, než je sud a přečnívající kus ohnout přes kraje. S trochou citu se to dá udělat i v prstech, žádný nástroj na toto není potřeba.
Případně, pokud by tam lumpačilo dítě o trochu větší atěžší, tak by se pletivo dalo podložit třeba železnou pásovinou, svařenou do kříže přes průměr sudu… A pak už je to dostatečně bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.5.13 23:29

Nechali jsme u truhlare udelat poklop a v casti je jen dira na rouru, ale uz tam nespadnou a je tezky tak ani nezvednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená jruz
14.5.13 23:37

Ahoj, nečetla jsem odpovědi, ale trochu šikovný řemeslník (klempíř či truhlář)by si měl poradit s víkem levou zadní

• Citovat
  • Upravit
139
15.5.13 09:44

Děvčata všem moc děkuji za rady :-) probereme to všechno doma a určitě něco vymyslíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
15.5.13 09:57

Prosím mám také dotaz. Bydlíme ve 4 patře s balkonem. Mám noční mury jak mi děti z něho padaj, :roll: nevíte někdo zda se nevyrábí nějaké sítě na balkony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.5.13 10:36

@78mamina Zkus si vygooglit „sítě proti hmyzu“ - materiál a princip je podobný, jen se holt místo hmyzu zachytávají děti… :oops: Takže je lepší nakoupit materiál stočený v roli a vyrobit „samo domo“… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.5.13 10:43

@78mamina Nebylo by lepší koupit takovou tu věc na okna, co zabrání dětem je otevřít? http://www.zbozi.cz/?… Nebo bezpečnostní kliku, ta má takovej čudlík, dítě to neotevře. Ovšem záleží jak staré. Sedmileté už asi ano :think:
http://www.bezpecnostni-zamek.cz/…ika-bila-i50 Nebo otočit kliky tak, aby zavřená směřovala nahoru. Jak máš velké děti?
Tady klika se zámkem http://www.stinime.cz/…-klika-roto/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.5.13 18:40
@Jura007 píše:
@78mamina Zkus si vygooglit „sítě proti hmyzu“ - materiál a princip je podobný, jen se holt místo hmyzu zachytávají děti… :oops: Takže je lepší nakoupit materiál stočený v roli a vyrobit „samo domo“… :think:

Sit dite neudrzi, paradoxne je to jeste horsi, nez nic. Dite se o to opre a leti. To se stalo treba u oken :?

Nechala bych to bud zasklit, nebo dat nejakou mriz. Nebo zajistit dvere, to je nejlevnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
16.5.13 14:00

Moc děkuji za příspěvky, nakonec jsem vybrala mříž. Děti mám 14,12 a3roky. Mě jde mráz po zádech jen z toho když se nakloní a koukaj- ;) Ta sít mi přijde dobrá, ale zda by zachytila váhu a nepraskla :nevim: Jinak kliky z oken jsem sundala -mám jednu a tou otvírám :lol: Děkuji a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí