Jak zabezpečit

139
14.5.13 22:02

Jak zabezpečit

Prosím o radu :-) Máme na zahradě 3 do sebe přetékající sudy na dešťovou vodu a ráda bych jestli se nedá někde sehnat nějaký kryt nebo něco takového aby tam voda i nadále tekla ale aby do toho nemohlo spadnout dítě. Našla jsem na internetu jen nějakou síťovinu. Pro šťoury, vím že si mám dítě hlídat a to taky dělám, tohle je jen bezpečnostní opatření, co kdyby náhodou, radši budu připravená než později litovat. Všem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
14.5.13 22:05

Máme sudy dost vysoko (prcek by se tam neměl dostat), nevím, jak jinak to zabezpečit, ale máš pravdu, taky se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 22:07

Mříž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 22:09

Nebo něco takového.. http://www.maxeuro.cz/…d_10085.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.13 22:11

@Ester13 no my právě moc vysoko ne, malá teď když se vytahne na špičky tak do toho nejmenšího nakoukne :-( zatím je opatrná a neví na co se to používá (zaléváme když spí) ale až jí to dojde tak se fakt bojím, že jí to bude přitahovat. Já jsem kdysi u někoho viděla takový jakoby železný kryt (pásky), jako víko, tak mě napadlo, že třeba tady by někdo věděl, jestli se to dá koupit nebo vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.13 22:11

@PetiteFillette děkuji to bude asi ono :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 22:13

Ta mříž na výlevku se používá ve špitále na normoš záchod bez prkýnka, takže počítám, že to bude ale malé. Ale třeba kdyby byl manžel šikula a uměl se on nebo někdo známý ohánět svářečkou, tak by něco podobného vyrobil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.13 22:16

@PetiteFillette to asi malé bude, ale taťka je docela kutil, tak by s tím už mohl něco udělat. Aspoň se mám od čeho odpíchnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 22:17

Ještě mě napadlo udělat na to dekl z obyčejného drátěného pletiva na ploty. Ale to by bylo potřeba nějak vymyslet, aby to tam drželo. Ono i ta mříž na výlevku má udělátka na přimontování jen na jedné straně, aby se to dalo zvedat, tak stejně byste museli něco vyšpekulovat i tam.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 22:17
@Prazule132 píše:
@PetiteFillette to asi malé bude, ale taťka je docela kutil, tak by s tím už mohl něco udělat. Aspoň se mám od čeho odpíchnout :-)

Tak to je supr, určitě něco vymyslíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.13 22:20

@PetiteFillette já fakt moc děkuju za radu :kytka: :-) i když ta výlevka není ono, možná k tomu půjde něco přidělat a pak zase nějak k sudu, ale to už nechám na chlapech :-) ať si tenhle technický oříšek vyloupnou sami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 22:22

Není zač ;) Tak ať se podaří. Takovýmhle nehodám je potřeba předcházet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.13 22:26

Ale je zač :-), já bych tu strávila noc přemýšlením jak to nazvat a pod čím hledat. Až to bude nějak vyřešeno (asi to chvilku potrvá) tak se pochlubím a třeba to pomůže i někomu dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
14.5.13 22:58

Ahoj, muj tata byl klempir. Tak sudy delal sam a udelal na ne i takove poklice s drzakem uprostred. Je to vse plechove. Pokud zajdete do klempirstvi, urcite vam je udelaji. Delal to hlavne kvuli nam detem, ale ani listi, jehlici…tak do sudu nepada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.5.13 23:01

Naši mají plastové sudy s víkem. I na kovové jsem viděla víka. Z té mříže bych měla strach, aby to na sebe ve finále ze zvědavosti třeba nestrhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí