Kam uklízíte hračky na zahradě

8086
14.5.13 12:29

kam uklízíte hračky na zahradě

Ahoj, potřebuji se zeptat kam uklízíte hračky na zahradě? Přestěhovali jsme se do domku, zahradu zatím nemáme udělanou(garáž taky ne),děti mají hromadu písku na které se válejí bábovky vedle klouzačka, opodál, houpačky, tatra, motorka, kolečko, kolo, balony a další hračky co natahají ven. Když přijíždím autem k domu štve mě že je to vše takové rozházené. prodávají se nějaké hezké stylové bedny na zahradu na uklizení hraček? nebo jak to máte vy na zahradě? přemýšlela jsem koupit malý dětský zahradní domeček a do toho by se to uklízelo. Mám pocit, že všude kolem domu se válejí hračky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
14.5.13 12:34

Uklízíme je domu na chodbu k krabicich ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392

Koupila jsem v bazaru starou truhlu dřevěnou a namalovala na ní dětské motivy a je celoročně venku a pak maj klasické velké kyble s víkem. :-). jsou lehké a v nich mají bábovky a ty si přenáší k pískovišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653

My máme pod klouzačkou pískoviště a z jedné časti je to na uklízení hraček. pak mají něco v dřevníku a ted jim budeme dělat domeček, už velkej a tam budou mít všechno uklizený. určitě se dá něco sehnat nebo vyrobyt.par prken a udělat takovou bednu, třeba vedle pískoviště, houpačky a podobně, aby to měli při ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.5.13 12:35

Mame take plnou zahradu. Vetsi veci(kolo, odrazedlo, motorka) davam do kulny a mensi veci jsou v boxech z Ikey:-).Zlata Ikea :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.5.13 12:36

My na chatě uklízíme vše do sklepa. Bábovky apod. mají ve staré plechové vaničce, zbytek volně v prostoru sklepa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 12:37

Ahoj, v Lidlu mívají takovou pěknou plastovou truhlu asi za 600,– Kč. Tu jsem si vyhlídla přesně pro tyhle účely, jak píšeš. Je to ale jen na to drobné. Auta, kolečko a motorky parkujeme pod lodí, co má muž uskladněnou na zahradě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
14.5.13 12:37

My máme tedy zahradu společnou pro bytový dům. Děti tam mají pískoviště-kryté plachtou, kde se nepořádek s bábovkama a lopatkama hravě zakryje. Pak dřevěný domeček-stavěli ti naši :lol: a tam se zase po celou zimu schovalo vše od velkých autíček po míče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.5.13 12:38
@shudulinka píše:
Koupila jsem v bazaru starou truhlu dřevěnou a namalovala na ní dětské motivy a je celoročně venku a pak maj klasické velké kyble s víkem. :-). jsou lehké a v nich mají bábovky a ty si přenáší k pískovišti

jo tak truhla by se mi taky líbila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.5.13 12:44

Máme větší dětský domeček a tam dáváme všechno, ale už se v něm nedá hnout.. dražší věci jako kolo zamykáme do garáže

• Citovat
  • Upravit
617
14.5.13 12:45

Tak my ted uklízíme do zahradního domku nebo garáže velké věci jako motorku, kolečko, odrážedlo, sekačku, ale dělá nám tatka pod skluzavku domeček tak to bude tam. Jinak drobné věci jako lopatky, bábovky, auta na písku necháváme v písku, na noc ho přikrýváme, nejde o déěšt to tam stejně nateče, ale o kočky kdyby k nám nějaká zabloudila. Sousedi zas mají takovou truhlu co se prodává na polstry na židle, je tmavá z velké dálky vypadá jak ratanová a z blízka je to obyč plastová truhla. Sousedi v ní mají i motorku, kolečko, tatru, balony a spoustu drobných věcí. Malej si díky lehkému víku dokáže věci vyndavat sám, takže je to i praktické. Stojí okolo tisícovky a v akci jde koupit za 700 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.5.13 12:50

@Martina8888 prosím tě věděla by si odkaz nebo kde ji koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 12:57

@oblacek http://nabytek-bydleni. hyperinzerce. cz/zahradni-sestavy/inzerat/4743612-umely-ratan-truhla-na-polstry-xxl-nabidka/
http://www.zbozi.cz/?…
ale za 1000,– jsem nenašla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.5.13 12:59

„@oblacek“ tady jsou cenově přijatelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
14.5.13 13:03

Auto davam do garaze, balon zpet domu, snek pod pergolou, veci na pisek zistavaji v piskovisti ktere vecer zakryvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí