Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuji se zeptat kam uklízíte hračky na zahradě? Přestěhovali jsme se do domku, zahradu zatím nemáme udělanou(garáž taky ne),děti mají hromadu písku na které se válejí bábovky vedle klouzačka, opodál, houpačky, tatra, motorka, kolečko, kolo, balony a další hračky co natahají ven. Když přijíždím autem k domu štve mě že je to vše takové rozházené. prodávají se nějaké hezké stylové bedny na zahradu na uklizení hraček? nebo jak to máte vy na zahradě? přemýšlela jsem koupit malý dětský zahradní domeček a do toho by se to uklízelo. Mám pocit, že všude kolem domu se válejí hračky ![]()
Koupila jsem v bazaru starou truhlu dřevěnou a namalovala na ní dětské motivy a je celoročně venku a pak maj klasické velké kyble s víkem.
. jsou lehké a v nich mají bábovky a ty si přenáší k pískovišti
My máme pod klouzačkou pískoviště a z jedné časti je to na uklízení hraček. pak mají něco v dřevníku a ted jim budeme dělat domeček, už velkej a tam budou mít všechno uklizený. určitě se dá něco sehnat nebo vyrobyt.par prken a udělat takovou bednu, třeba vedle pískoviště, houpačky a podobně, aby to měli při ruce.
Mame take plnou zahradu. Vetsi veci(kolo, odrazedlo, motorka) davam do kulny a mensi veci jsou v boxech z Ikey:-).Zlata Ikea ![]()
My na chatě uklízíme vše do sklepa. Bábovky apod. mají ve staré plechové vaničce, zbytek volně v prostoru sklepa ![]()
Ahoj, v Lidlu mívají takovou pěknou plastovou truhlu asi za 600,– Kč. Tu jsem si vyhlídla přesně pro tyhle účely, jak píšeš. Je to ale jen na to drobné. Auta, kolečko a motorky parkujeme pod lodí, co má muž uskladněnou na zahradě. ![]()
My máme tedy zahradu společnou pro bytový dům. Děti tam mají pískoviště-kryté plachtou, kde se nepořádek s bábovkama a lopatkama hravě zakryje. Pak dřevěný domeček-stavěli ti naši
a tam se zase po celou zimu schovalo vše od velkých autíček po míče.
@shudulinka píše:
Koupila jsem v bazaru starou truhlu dřevěnou a namalovala na ní dětské motivy a je celoročně venku a pak maj klasické velké kyble s víkem.. jsou lehké a v nich mají bábovky a ty si přenáší k pískovišti
jo tak truhla by se mi taky líbila
Máme větší dětský domeček a tam dáváme všechno, ale už se v něm nedá hnout.. dražší věci jako kolo zamykáme do garáže
Tak my ted uklízíme do zahradního domku nebo garáže velké věci jako motorku, kolečko, odrážedlo, sekačku, ale dělá nám tatka pod skluzavku domeček tak to bude tam. Jinak drobné věci jako lopatky, bábovky, auta na písku necháváme v písku, na noc ho přikrýváme, nejde o déěšt to tam stejně nateče, ale o kočky kdyby k nám nějaká zabloudila. Sousedi zas mají takovou truhlu co se prodává na polstry na židle, je tmavá z velké dálky vypadá jak ratanová a z blízka je to obyč plastová truhla. Sousedi v ní mají i motorku, kolečko, tatru, balony a spoustu drobných věcí. Malej si díky lehkému víku dokáže věci vyndavat sám, takže je to i praktické. Stojí okolo tisícovky a v akci jde koupit za 700 Kč.
@Martina8888 prosím tě věděla by si odkaz nebo kde ji koupit?
@oblacek http://nabytek-bydleni. hyperinzerce. cz/zahradni-sestavy/inzerat/4743612-umely-ratan-truhla-na-polstry-xxl-nabidka/
http://www.zbozi.cz/?…
ale za 1000,– jsem nenašla ![]()
Auto davam do garaze, balon zpet domu, snek pod pergolou, veci na pisek zistavaji v piskovisti ktere vecer zakryvam