Jak zachránit oběd - gumové hovězí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6220
23.1.13 16:32

Jak zachránit oběd?

Lze ještě zachránit nedodělané maso? Dělala jsem rajskou v tlakáči, ale až po zahuštění jsem zjistila, že je hovězí gumové 8o Co s tím? :think: Mám ho omýt a dopéct v troubě v na vývaru?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
23.1.13 16:35

Proč anonymně? Někdy už fakt nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
23.1.13 16:36

Já bych to tak udělala, tím nic nezkazíš - prostě dovařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.1.13 16:36

Přendala bych omáčku z tlakáče a znova tam hodila maso a přiměřené množství vody a maso v tlakáči dovařila. To bych ho ale nemyla. Případně bych ho omyla, osušila, osmahla ze všech stran na pánvi a pak ještě znova hodila do tlakáče, pokud by to nepomohlo. Protože trouba by ho asi víc vysušila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.1.13 16:37

Dojde ho povarit - pokud mas doma palenku (slivovici apod) pridej, neni nic citit, a pomuze to masu zmeknout

• Citovat
  • Upravit
9994

Šoupla bych ho znovu do tlakáče, ani bych ho nemyla, jen přilila trochu vody, tak akorát, aby se nevyvařila úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268

Proč proboha anonymně???

no nic, každopádně vyndat a dát vařit do vývaru. tak bych to udělala já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
23.1.13 16:39

@alli_li Fakt to slyším prvně, píšu si a někdy vyzkouším :think:

Taky bych ho šoupla zpět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.1.13 16:41
@Mar__tanka1983 píše:
Proč proboha anonymně???no nic, každopádně vyndat a dát vařit do vývaru. tak bych to udělala já…

přesně tak dát znova do tlakáče vařit bud ve vývaru enbo ve vodě, co sním chceš jako jin=hi udělat?, modlit se že to nikdo nebdu žrát :lol: :lol: no nic, nechápu proč anonymně, jo a maso bych nemyla z té omáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
23.1.13 16:41

Pokud bude v troubě v nějaké (nejlépe skleněné) nádobě s poklopem a trochou vody/vývaru tak se nevysuší

takže buď trouba nebo povařit

a anonymitu taktéž nechápu :nevim: :zed:

jo ještě rejpavý edit : oběd? v skoro v 17 hodin? :lol: :lol:

Příspěvek upraven 23.01.13 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.1.13 16:42
@karlle píše:
@alli_li Fakt to slyším prvně, píšu si a někdy vyzkouším :think:Taky bych ho šoupla zpět :nevim:

Vyuzivam tohle hodne u hoveziho. Je pak krasne krehounky, alkohol se vyvari a na chuti to nic nezmeni ;-) Finta meho manzela ;-)

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
23.1.13 16:43

Já jsem na maso antitalent. Takže k rajské jedině vajíčko nebo plněné papriky! ;)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
23.1.13 16:44

@elizabeta92 K rajske vajicko jo? To jsem jeste nemela :-) Nekdy vyzkousim :-)

• Citovat
  • Upravit
4466
23.1.13 16:46

V těchhle případech je skvělý tenderizér, maso změkne a daleko rychleji se uvaří/upeče (samozřejmě to nefunguje na steaky). To s tou slivovicí je taky super nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
23.1.13 16:51

Vajíčko k rajské tak to taky neznám, jinak to bych ani dělat nemohla partner nejí vajíčka :D - Teda spíš je nejí když je vidí.. :D, já dělám k rajské karbanátky a jelikož jí přítel zbožňuje dělám jí tak 5× do měsíce.. :D :D
Jinak s tím masem bych to udělala taky že bych ho vyndala z omáčky a dala znovu do vody - neumývala bych.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii