Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Lze ještě zachránit nedodělané maso? Dělala jsem rajskou v tlakáči, ale až po zahuštění jsem zjistila, že je hovězí gumové
Co s tím?
Mám ho omýt a dopéct v troubě v na vývaru?? ![]()
Přendala bych omáčku z tlakáče a znova tam hodila maso a přiměřené množství vody a maso v tlakáči dovařila. To bych ho ale nemyla. Případně bych ho omyla, osušila, osmahla ze všech stran na pánvi a pak ještě znova hodila do tlakáče, pokud by to nepomohlo. Protože trouba by ho asi víc vysušila ![]()
Dojde ho povarit - pokud mas doma palenku (slivovici apod) pridej, neni nic citit, a pomuze to masu zmeknout
Šoupla bych ho znovu do tlakáče, ani bych ho nemyla, jen přilila trochu vody, tak akorát, aby se nevyvařila úplně.
Proč proboha anonymně???
no nic, každopádně vyndat a dát vařit do vývaru. tak bych to udělala já…
@alli_li Fakt to slyším prvně, píšu si a někdy vyzkouším ![]()
Taky bych ho šoupla zpět ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Proč proboha anonymně???no nic, každopádně vyndat a dát vařit do vývaru. tak bych to udělala já…
přesně tak dát znova do tlakáče vařit bud ve vývaru enbo ve vodě, co sním chceš jako jin=hi udělat?, modlit se že to nikdo nebdu žrát
no nic, nechápu proč anonymně, jo a maso bych nemyla z té omáčky
Pokud bude v troubě v nějaké (nejlépe skleněné) nádobě s poklopem a trochou vody/vývaru tak se nevysuší
takže buď trouba nebo povařit
a anonymitu taktéž nechápu
![]()
jo ještě rejpavý edit : oběd? v skoro v 17 hodin?
![]()
Příspěvek upraven 23.01.13 v 16:43
Já jsem na maso antitalent. Takže k rajské jedině vajíčko nebo plněné papriky! ![]()
@elizabeta92 K rajske vajicko jo? To jsem jeste nemela
Nekdy vyzkousim ![]()
V těchhle případech je skvělý tenderizér, maso změkne a daleko rychleji se uvaří/upeče (samozřejmě to nefunguje na steaky). To s tou slivovicí je taky super nápad ![]()
Vajíčko k rajské tak to taky neznám, jinak to bych ani dělat nemohla partner nejí vajíčka
- Teda spíš je nejí když je vidí..
, já dělám k rajské karbanátky a jelikož jí přítel zbožňuje dělám jí tak 5× do měsíce..
![]()
Jinak s tím masem bych to udělala taky že bych ho vyndala z omáčky a dala znovu do vody - neumývala bych.