Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Žirafátko píše:
V těchhle případech je skvělý tenderizér, maso změkne a daleko rychleji se uvaří/upeče (samozřejmě to nefunguje na steaky). To s tou slivovicí je taky super nápad
a to i na špalíček masa?
na plátky bych ho použila v pohodě, ale na špalíček si to nedovedu představit.
to naručíč jen kousek vrchní vrstvy ale zbytek zůstane „netenderizován
“
@princeznaII píše:
jo ještě rejpavý edit : oběd? v skoro v 17 hodin?![]()
Příspěvek upraven 23.01.13 v 16:43
Já vařím oběd taky večer. Na druhý den. Chodím do práce a manžel jí doma.
@princeznaII nezdá se to, ale je to dost dlouhý a maso se dá i otočit. Teda je fakt, že kilovej špalek jsem netenderizovala ![]()
@princeznaII píše:
Pokud bude v troubě v nějaké (nejlépe skleněné) nádobě s poklopem a trochou vody/vývaru tak se nevysušítakže buď trouba nebo povařit
a anonymitu taktéž nechápu
![]()
jo ještě rejpavý edit : oběd? v skoro v 17 hodin?
Příspěvek upraven 23.01.13 v 16:43![]()
Taky varim obedo-vecete ci obed na druhy den, pokud vum ze bych zitra na vareni nemela cas ![]()
@alli_li @Paoloska a to já taky tak dělám, jen mne to prostě rozesmálo v tuhle dobu. Já bych to prostě nazvala buď : jak zachránit jídlo, nebo v tomhle případě ještě výstižněji jak zachránit maso.
@princeznaII píše:
@alli_li @Paoloska a to já taky tak dělám, jen mne to prostě rozesmálo v tuhle dobu. Já bych to prostě nazvala buď : jak zachránit jídlo, nebo v tomhle případě ještě výstižněji jak zachránit maso.
Tak nejak, ale tak snad jsme zakladatelce poradili ![]()
@elizabeta92. Ne ja nerikam ze je to divny
Jen jsem to jeste neslysela. Znam koprovku s vejcem a brambory - ale ja to nejim, manzel si ji vari sam. ![]()
@elizabeta92 píše:
Já jsem na maso antitalent. Takže k rajské jedině vajíčko nebo plněné papriky!
Asi tak
vždycky to dopadne hrozně jako dnes
Bude to oběd na zítra
Jinak nezlobte se, ale anonymita je moje svobodná volba (jako každého z vás)tak nevím proč vás to tolik dráždí ![]()
@princeznaII ježiš
je to oběd na zítra..vy jste ale rejpalky
Nechápu proč odbočujete od otázky záchrany k názvům a anonymitě
![]()
Jinak moc děkuji za rady..nejsem zdatná kuchařka, ale to jste jistě poznaly ![]()