Jak zachránit oběd - gumové hovězí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6529
23.1.13 16:52
@Žirafátko píše:
V těchhle případech je skvělý tenderizér, maso změkne a daleko rychleji se uvaří/upeče (samozřejmě to nefunguje na steaky). To s tou slivovicí je taky super nápad :)

a to i na špalíček masa?
na plátky bych ho použila v pohodě, ale na špalíček si to nedovedu představit.
to naručíč jen kousek vrchní vrstvy ale zbytek zůstane „netenderizován :lol: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.1.13 17:00
@princeznaII píše:
jo ještě rejpavý edit : oběd? v skoro v 17 hodin? :lol: :lol:Příspěvek upraven 23.01.13 v 16:43

Já vařím oběd taky večer. Na druhý den. Chodím do práce a manžel jí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.1.13 17:00

@princeznaII nezdá se to, ale je to dost dlouhý a maso se dá i otočit. Teda je fakt, že kilovej špalek jsem netenderizovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.1.13 17:02
@princeznaII píše:
Pokud bude v troubě v nějaké (nejlépe skleněné) nádobě s poklopem a trochou vody/vývaru tak se nevysuší

takže buď trouba nebo povařit

a anonymitu taktéž nechápu :nevim: :zed:

jo ještě rejpavý edit : oběd? v skoro v 17 hodin? :lol: :lol:

Příspěvek upraven 23.01.13 v 16:43

Taky varim obedo-vecete ci obed na druhy den, pokud vum ze bych zitra na vareni nemela cas ;-)

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
23.1.13 17:11

@alli_li Jo já to znám takhle, takže mi to nepříjde divný :-D

• Citovat
  • Upravit
6529
23.1.13 17:13

@alli_li @Paoloska a to já taky tak dělám, jen mne to prostě rozesmálo v tuhle dobu. Já bych to prostě nazvala buď : jak zachránit jídlo, nebo v tomhle případě ještě výstižněji jak zachránit maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.1.13 17:14
@princeznaII píše:
@alli_li @Paoloska a to já taky tak dělám, jen mne to prostě rozesmálo v tuhle dobu. Já bych to prostě nazvala buď : jak zachránit jídlo, nebo v tomhle případě ještě výstižněji jak zachránit maso.

:-D Tak nejak, ale tak snad jsme zakladatelce poradili :-)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
23.1.13 17:15

@elizabeta92. Ne ja nerikam ze je to divny :-) Jen jsem to jeste neslysela. Znam koprovku s vejcem a brambory - ale ja to nejim, manzel si ji vari sam. :-D

• Citovat
  • Upravit
6220
23.1.13 17:45
@elizabeta92 píše:
Já jsem na maso antitalent. Takže k rajské jedině vajíčko nebo plněné papriky! ;)

Asi tak :mrgreen: vždycky to dopadne hrozně jako dnes 8o Bude to oběd na zítra :roll: Jinak nezlobte se, ale anonymita je moje svobodná volba (jako každého z vás)tak nevím proč vás to tolik dráždí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
23.1.13 17:47

@princeznaII ježiš :roll: je to oběd na zítra..vy jste ale rejpalky ;) Nechápu proč odbočujete od otázky záchrany k názvům a anonymitě :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
23.1.13 17:49

Jinak moc děkuji za rady..nejsem zdatná kuchařka, ale to jste jistě poznaly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí