Jak začít podnikat v roce 2018
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak začít podnikat v roce 2018
Ahoj holky,
zvažuji začít na rodičovské podnikat, konkrétně provozovat e-shop. Jen mi jde hlava kolem z toho, co vše je třeba zařídit. Živnosťák mám, jen ho opět spustím, ale to okolo je pro mě novinka (předtím jsem podnikala de facto jako zaměstnanec, takže jsem nic moc neřešila).
Prosím, máte tipy, kde najít KONKRÉTNÍ info, co a jak zařídit? Hlavně i co se týče novinek, co mají přijít na podnikatele (GDPR, ePrivacy aj.). Budu ráda i za odkazy na FB skupiny.
Děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tiger-lily Stránky mám projité, ale právě se tam nepíše moc o těch novinkách, které přijdou. Pokud už budu dělat eshop (nebo vlastně jakkoli podnikat s objednávkami), je logické to rovnou udělat tak, jak musí od května být. A právě to moc nevím (nebo jen obecně). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak začít podnikat v roce 2018?
Step.1 Opustit ČR
Step.2 Začít podnikat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko radit, taky se v tom teď plácám. Spoustu info o e-shopech máš na tom jakpodnikat.cz. Jinak úplně konkrétní informace ti tu asi nikdo moc neporadí, to hodně záleží na tom, co chceš prodávat. Podle toho si musíš nastudovat příslušné zákony, normy, směrnice apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neresim eshop, ale podnikání jo, pomáhají mi fb skupinky GDPR v praxi a GDPR - sdílení zkušeností (nebo tak nějak) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit