Jak zalepit bazén
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak zalepit bazén
Ahoj, máme doma takový ten klasický obyčejný samonosný nadzemní bazén s nafukovacím kruhem nahoře - cca 4 metry průměr. Bohužel nám ten nafukovací kruh prokousl pes a jelikož tam vytrhl díru cca 20×5 cm, tak nevím co s tím. Lepící záplaty mám (byly v balení) a teď přemýšlím jaký lepidlo koupit.. A taky jesli to vůbec vydrží, ta díra je fakt velká, naše psisko se dost snažilo
Díky za jakékoliv doporučení lepidla, rady a tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Existuje i lepcici paska, kterou se lepi surfarske prkna. Ve sport. potrebach urcite poradi (stribrno seda, na prvni pohled jakoby tkana). Take urcite dobre poradi v prodejne bazenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, ta lepící páska na surfařské prkna by mohla být ok. Já se totiž bojím, že ty klasická lepidla tu velkou díru 20×5 cm neudrží. No nic, zkusím to a přinejhorším budu muset koupit nový bazén:-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jooo, ten stejny problem mame taky, jenze ta dira v tom nafukovacim kruhu je tak mala, ze ji nemuzem najit…ty aleson vis, kde ji mas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LauJak Existují lepidla přímo na bazény, v mountfieldu určitě něco mají. Jinak my bazén lepíme transparentním silikonem a zatím drží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám všude na netu a nemůžu nic najít…poradíte? Máme samonosný bazén (jak se nahoře nafoukne kruh a vodou se bazén sám postaví) a ve sváru někde dole musí být díra nebo ten svár netěsní. Prostě teče a celkem dost. Chtěla bych to něčím zalepit, rspt. přetřít a utěsnit všechny sváry - nevím kde to přesně je a nevím čím, jakým lepidlem by to bylo nejvhodnější. Poradíte? Máte někdo s tímto zkušenost?
Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
bazén
Prosimvás propíchl se nám bazén ale v dolní části a už tam je i voda nevím čím to mám zalepit prosím pomocte.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Maulfildu jsme dneska byli a koupily jsme přímo něco na zalepení bazénu držíto a doporučuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit