Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, chtěla bych trošku oživit naší chodbu, dali jsme udělat novou plovoučku,ale stále je to děsně strohé. Mohly by jste mi prosím poradit co tam dát? Napadla mě nějaká fototapeta, bude se tam hodit? A popřípadě jaká? Chtěla bych tam i nějaké doplnky, ale vůbec nemám představu co a kam dát. Za rady děkuji
Vymalovala bych chodbu nějakou teplou barvou (meruňková, žlutá, karamelová) a dala tam nějaké obrázky nebo fotky. Dále bych koupila nějaký barevný kusový koberec a hned to bude veselejší ![]()
mě třeba napadlo i nějakou knihovničku uzouškou aby nezavazela na tu širší zeď, my to tak máme, nad tím mi visí zarámované puzzle, dva kusové koberečky oranžovo-červené a hned to vypadá veseleji.Jo a na té knihovničce mám rámečky s fotkama a teď primulku.Ale my máme knihovny všude, někdo raději méně nábytku ![]()
k té stěně bych dsla nějakou komůdku s uložákem třeba šuplíkovou a na to nějakou dekoraci:)a také bych vymalovala např.žlutou nebo oranžovou nebo i zelenou:) ![]()
Je to hnědé, neosobní, jako v kancelářské chodbě.
Zárubně i dveře bílé, vymalovat barvou bílé kávy a zrcadla, aby se chodba prosvětlila a opticky zvětšila. Na podlahu bílé hadráky, dají se prát v pračce a nejsou náročné.
Ahoj,
místo obrázku bych dala zrcadlo a pod to nějkou menší komodu s proutěnýma košíkama do poliček nebo se šuplíky. Na to dekoraci, sošku, kytku, svíčky nebo něco podobného. A do jednoho s těch dvou rohů na zem kytku. Nevím jak to tam máte se světlem, podle toho buď živou nebo naaranžovat sušenou do vysoké vázy. A na zdi ještě třeba pár vašich fotek nebo nějaké fotky z přírody.
A ještě mě napadlo, co dát na dveře do těch místností vyráběné cedulky, co tam je. Např. wc, koupelna, spíž?