Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj děvčata, mám takhle při večeru trošku zvláštní dotaz ![]()
Odešla nám mikrovlnka, už jsme sice objednali novou, ale ještě není skladem.. No problém je v tom, že si chlap NUTNĚ musí udělat popcorn (máme ten klasický v sáčku do mikrovlnky) a pořád tady chodí a vymýšlí různé varianty
![]()
Chtěla bych mu to zjednodušit, prostě ho jinak neudělá že?
![]()
a co treba vysypat z pytliku, a udelat v hrnci? my si kupujeme kukurici a delame v hrnci na trosce oleje
Hanulka82 píše:
a co treba vysypat z pytliku, a udelat v hrnci? my si kupujeme kukurici a delame v hrnci na trosce oleje
no prej je to reálnější než riskovat tu troubu, do zejtra to prej nevydrží, nutně ho potřebuje ![]()
Taky dělávám v hrnci na trošce oleje (pochopitelně pod pokličkou
), udělala bych to tak…
U toho našeho přímo píšou, jak to v hrnci vypukat, ať se toho nebojí ![]()
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem. ![]()
A-lexa píše:
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.
ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
PetaP píše:A-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.
já bych ho z toho pytlíku vysypala
dáš trochu oleje, nasypeš dvě tři zrnka, přiklopíš, až začnou pukat, dosypeš zbytek, na mírném ohni necháš pukat (pod pokličkou), občas zatřást, aby se to promíchalo, když pukání přestává, je to hotové ![]()
Etcetera78 píše:PetaP píše:já bych ho z toho pytlíku vysypalaA-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.dáš trochu oleje, nasypeš dvě tři zrnka, přiklopíš, až začnou pukat, dosypeš zbytek, na mírném ohni necháš pukat (pod pokličkou), občas zatřást, aby se to promíchalo, když pukání přestává, je to hotové
proc dve tri zrnka? ja posypu cele dno, aby se zrnka neprekryvala a udela se krasne
Etcetera78 píše:PetaP píše:já bych ho z toho pytlíku vysypalaA-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.dáš trochu oleje, nasypeš dvě tři zrnka, přiklopíš, až začnou pukat, dosypeš zbytek, na mírném ohni necháš pukat (pod pokličkou), občas zatřást, aby se to promíchalo, když pukání přestává, je to hotové
díky moc, jde na to ![]()
Hlavně třepat s tím, jinak se připálí hrnec. Takhle jsme taky dělali ten popcorn do mikrovlnky v hrnci.
Tak chlap děkuje a musel uznat, že ta moje sekta (rozuměj emimino) je k něčemu užitečná, už dlabe.. ![]()
Hanulka82 píše:Etcetera78 píše:proc dve tri zrnka? ja posypu cele dno, aby se zrnka neprekryvala a udela se krasnePetaP píše:já bych ho z toho pytlíku vysypalaA-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Taky to tam rovnou prásknu všecko ![]()
Angua píše:Hanulka82 píše:Taky to tam rovnou prásknu všeckoEtcetera78 píše:proc dve tri zrnka? ja posypu cele dno, aby se zrnka neprekryvala a udela se krasnePetaP píše:já bych ho z toho pytlíku vysypalaA-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
já nevím, takhle to vždycky bylo napsáno v návodu, tak jsem slepě poslouchala a teď to jenom papouškuju, jak si to pamatuju ![]()