Popcorn bez mikrovlnky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19200
6.3.12 19:53

Popcorn bez mikrovlnky?

Ahoj děvčata, mám takhle při večeru trošku zvláštní dotaz :)
Odešla nám mikrovlnka, už jsme sice objednali novou, ale ještě není skladem.. No problém je v tom, že si chlap NUTNĚ musí udělat popcorn (máme ten klasický v sáčku do mikrovlnky) a pořád tady chodí a vymýšlí různé varianty :roll: :roll:
Chtěla bych mu to zjednodušit, prostě ho jinak neudělá že? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
6.3.12 19:54

Může to zkusit v troubě, ale nejsem si jistá na kolik stupňů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.3.12 19:56

a co treba vysypat z pytliku, a udelat v hrnci? my si kupujeme kukurici a delame v hrnci na trosce oleje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.3.12 20:00
Hanulka82 píše:
a co treba vysypat z pytliku, a udelat v hrnci? my si kupujeme kukurici a delame v hrnci na trosce oleje

no prej je to reálnější než riskovat tu troubu, do zejtra to prej nevydrží, nutně ho potřebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.3.12 20:00

Taky dělávám v hrnci na trošce oleje (pochopitelně pod pokličkou :mrgreen: ), udělala bych to tak…

U toho našeho přímo píšou, jak to v hrnci vypukat, ať se toho nebojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.3.12 20:03

no jasny, nezapomnte na poklicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
6.3.12 20:04

Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.3.12 20:06
A-lexa píše:
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem. :palec:

ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.3.12 20:09
PetaP píše:
A-lexa píše:
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem. :palec:

já bych ho z toho pytlíku vysypala ;) dáš trochu oleje, nasypeš dvě tři zrnka, přiklopíš, až začnou pukat, dosypeš zbytek, na mírném ohni necháš pukat (pod pokličkou), občas zatřást, aby se to promíchalo, když pukání přestává, je to hotové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.3.12 20:12
Etcetera78 píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
já bych ho z toho pytlíku vysypala ;) dáš trochu oleje, nasypeš dvě tři zrnka, přiklopíš, až začnou pukat, dosypeš zbytek, na mírném ohni necháš pukat (pod pokličkou), občas zatřást, aby se to promíchalo, když pukání přestává, je to hotové :-)

proc dve tri zrnka? ja posypu cele dno, aby se zrnka neprekryvala a udela se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.3.12 20:12
Etcetera78 píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
já bych ho z toho pytlíku vysypala ;) dáš trochu oleje, nasypeš dvě tři zrnka, přiklopíš, až začnou pukat, dosypeš zbytek, na mírném ohni necháš pukat (pod pokličkou), občas zatřást, aby se to promíchalo, když pukání přestává, je to hotové :-)

díky moc, jde na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.12 20:14

Hlavně třepat s tím, jinak se připálí hrnec. Takhle jsme taky dělali ten popcorn do mikrovlnky v hrnci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
6.3.12 20:23

Tak chlap děkuje a musel uznat, že ta moje sekta (rozuměj emimino) je k něčemu užitečná, už dlabe.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.3.12 20:24
Hanulka82 píše:
Etcetera78 píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
proc dve tri zrnka? ja posypu cele dno, aby se zrnka neprekryvala a udela se krasne

Taky to tam rovnou prásknu všecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.3.12 20:35
Angua píše:
Hanulka82 píše:
Etcetera78 píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
proc dve tri zrnka? ja posypu cele dno, aby se zrnka neprekryvala a udela se krasne
Taky to tam rovnou prásknu všecko :mrgreen:

já nevím, takhle to vždycky bylo napsáno v návodu, tak jsem slepě poslouchala a teď to jenom papouškuju, jak si to pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný