Odstranění skvrny od kapek

3684
6.3.12 18:10

odstranění skvrny od kapek

Maminky prosím potřebuji radu!
Má dcerka bere kapičky(železo-Aktiferrin) je jí 8 měsíců a kapičky nejsou zrovna sladké,takže občas se nám stane,že to plivne na bodíčko,když má na sobě věci na doma,tak mi to až tak nevadí,ale včera ráno jsem nějak nestíhala a malá měla na sobě věci k Mudr a kapička nám stekla na bílé bodíčko :roll: Hned jsem to dala odmočit,pak vyprat,ale ta zatracená skvrna ne a ne pustit,dvakrát jsem to vyprala na 60,ale prostě to nepustilo,ani nijak nevybledlo.
Prosím má někdo zkušenost jak tuhle odolnou skvrnu odstranit? Bodíčko je úplně nové,proto mě to mrzí :zed:
Děkuji za reakce a rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
6.3.12 18:53

Mám úplně stejný problém, dělá to hrozný fleky, že? Když se to hned potře žlučákem, tak to docela jde dolů a super je sušit na sluníčku, ale jinak žádný zaručený „odstraňovač“ nemám a ráda si počkám na rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.3.12 18:58

Přímo příšerné,stačí jen malá kapička a věcičky jsou zničené,dala bych to do sava,ale na bodíčku je i potisk králíčka,tak to nechci riskovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
6.3.12 19:00
terezka24 píše:
Přímo příšerné,stačí jen malá kapička a věcičky jsou zničené,dala bych to do sava,ale na bodíčku je i potisk králíčka,tak to nechci riskovat :)

To stejně nepomůže, zkoušela jsem to na plínce. Ještě mi někdo radil zkusit citrón :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.3.12 19:05
elfans píše:
terezka24 píše:
Přímo příšerné,stačí jen malá kapička a věcičky jsou zničené,dala bych to do sava,ale na bodíčku je i potisk králíčka,tak to nechci riskovat :)
To stejně nepomůže, zkoušela jsem to na plínce. Ještě mi někdo radil zkusit citrón :nevim:

Citrón? To slyším poprvé :think: I když si stejně myslím že teď už bude asi pozdě na odstranění,když jsem to 2krát prala a už je bodíčko suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
6.3.12 19:09
terezka24 píše:
elfans píše:
terezka24 píše:
To stejně nepomůže, zkoušela jsem to na plínce. Ještě mi někdo radil zkusit citrón :nevim:
Citrón? To slyším poprvé :think: I když si stejně myslím že teď už bude asi pozdě na odstranění,když jsem to 2krát prala a už je bodíčko suché

Tak jedině zkusit nějakou nažehlovačku pěknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.3.12 19:57
elfans píše:
terezka24 píše:
elfans píše:
terezka24 píše:
Citrón? To slyším poprvé :think: I když si stejně myslím že teď už bude asi pozdě na odstranění,když jsem to 2krát prala a už je bodíčko suché
Tak jedině zkusit nějakou nažehlovačku pěknou.

To je nápad :hug: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
6.3.12 20:01

No není za co, třeba jěště někdo přijde s něčím zázračným:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.3.12 21:19

Tak ja uz jsem to tu parkrat radila,ale na bily pradlo je uzasny zluty domestos.Davam primo na skvrnu a nekdy dam domestos do vanicky s vodou a hodim do nej bily ponozky,pliny a bryntaky pokud jsou tam jen nejaky maly flicky a necham par hodin..Vse je potom krasne bile..Pokud mas na bodicku nejakej potisk a je to blizko ty skvrny asi bych kapla ten domestos na vatovou tycinku a tou to nanesla na skvrnu,aby se ti nevybelil ten potisk.Radila mi to pani z pujcovny svatebnich satu,pry to je to jedine,co se ji osvedcilo.. Musim rict,ze u nas to funguje 100%.Na barevne pouzivam zlucove mydlo..:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
7.3.12 20:35

žlutý domestos,no ten mam zrovna doma,akorát že na WC :mrgreen: No zkusím to kápnout na tu skvrnu a uvidíme :)
Ale i tak děkuji za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.3.12 21:51

Ja vim,zni to jako blbost,ale fakt to funguje.Vyzkousej a pak dej vedet,jak jsi dopadla.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.12 19:16
@marketta1 píše:
Ja vim,zni to jako blbost,ale fakt to funguje.Vyzkousej a pak dej vedet,jak jsi dopadla.. :mavam:

Ahoj,tak jsem to zkusila,skvrna sice nezmizela a dost vybledla a vypadá to o trochu líp :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.3.12 19:53
Jee tak to jsem rada.Mozna to zkus jeste jednou,treba potom zmizi uplne..Ja tim vyprala zatim vsechno. :kytka:
@terezka24 píše:
Ahoj,tak jsem to zkusila,skvrna sice nezmizela a dost vybledla a vypadá to o trochu líp :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.12 20:34
@marketta1 píše:
Jee tak to jsem rada.Mozna to zkus jeste jednou,treba potom zmizi uplne..Ja tim vyprala zatim vsechno. :kytka:

Dobře,zkusím! A děkuji za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný