Z čeho kořenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43029
6.3.12 08:46

Z čeho kořenky?

Potřebuji asi tak 20-30 krabiček - kořenek do šuplíku. Měly by být hranaté, aby dobře využily prostor(ne nezbytně), velikost asi tak na jeden sáček koření +30%, výška do 10 cm.
jedak jsem takové kořenky ani nenašla, jednak 30 si jich stejně nebudu moci dovolit. Tak přemýšlím, z čeho to zimprovizovat. Ideální se mi jeví hrabička od špendlíků, ale 30 krabiček špendlíků vážně asi nevyužiju.

nenapadá vás nějaký příhodný zroj malých krabiček tak cca za 5 kč/ks? Nebo klidně s nějakým obsahem, který ale spotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
6.3.12 08:52

já mám od hořčice - tyhle http://www.kand.cz/…-snico-180g/ výška je přesně 10cm, taky je plánuju do šuplíku (do nové kuchyně). Ale asi bys musela udělat hořčicový hody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.3.12 08:53

Mě napadli jen skleničky od dětských výživ, stačí dávat měsíc dítěti k sváče ovocnou přesnídávku a je to doma :mrgreen: Jen teda nejsou hranaté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.3.12 08:55

Mě jako první napadla sklenička od jihočeskýho jogurtu, teď jsem to šla přeměřit a má 9cm na výšku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
6.3.12 08:57

Já mám hodně podobné kořenky jako jsou tyto: http://www.eshop-pro-dum.cz/…a-kubik.html (výška 8,5 cm) ale mám je se skleněným buclatým víčkem, to zabírá víc místa. Ale velikost nádobky by měla být stejná (6×6cm) a vejde se mi tam tak jeden pytlík koření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.12 09:03

A co třeba takové ty boxy na šroubky? :mrgreen: Myslím takové ty plastové krabice s přepážkama, ale ty chceš mít asi každou kořenku zvlášť,co :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.3.12 09:12

Nemáš nějakého chorého příbuzného/známého - krabičky od léků? Nějaké bych tu i měla, ale není jich 30 teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
6.3.12 09:14

My máme skleněné kořenky z Ikey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
6.3.12 09:15
Pipet píše:
Nemáš nějakého chorého příbuzného/známého - krabičky od léků? Nějaké bych tu i měla, ale není jich 30 teda :think:

jaké např??? myslíš ty plastové??? např jak v tom je 100 ibalginů??? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.3.12 09:15

Jinak si pamatuju, že když jsem byla malá, tak měla maminka koření v laboratorních baňkách se zábrusem, měli jsme o ulici dál obchod s laboratorním sklem, ale asi je to teď už drahé, tehdy to stálo pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.3.12 09:17

Teď mě napadlo, co takové ty umělohmotné dózičky, do kterých v lékárně dávají namíchané masti? Má to těsnící víčko, velikostí je nepřeberné množství a nepředpokládám, že by to stálo majlant :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
6.3.12 09:20

jako malá moje mamka měla na lince pod digeztoří, tam mela na linku zespodu nalepené prkno, na prkně nalepená víčka a šroubovali se tam přesnídávkový sklenice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
6.3.12 09:23

Skleničky od instantních káv? Mají tvar a velikost jakou vybereš, ale pokud tyto kávy normálně nekupuješ, tak se to asi prodraží mnohem více než běžné kořenky..Jinak hlasuji pro tyto http://www.ikea.com/…ts/40064702/ nevychází teda na pět kč jedna, ale můžeš koupit každý měsíc dvě balení (to je cena připližně jako 30×5)a zachvíli to máš nasbírané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
6.3.12 09:26
Kallkapa píše:
Skleničky od instantních káv? Mají tvar a velikost jakou vybereš, ale pokud tyto kávy normálně nekupuješ, tak se to asi prodraží mnohem více než běžné kořenky..Jinak hlasuji pro tyto http://www.ikea.com/…ts/40064702/ nevychází teda na pět kč jedna, ale můžeš koupit každý měsíc dvě balení (to je cena připližně jako 30×5)a zachvíli to máš nasbírané :)

Tyhle mám doma a jsou super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.3.12 09:27

Mám to v přesnídávkových skleničkách (těch malých), ale ten závit už není to, co býval dřív. Je kratší a hůř drží, není to šroubovací klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný