Nekvalitní punčocháče, co s tím?

Anonymní
5.3.12 19:26

Nekvalitní punčocháče, co s tím?

Ahoj holky, neporadíte mi?Dnes,když jsem malýmu večer sundala punčocháčky, měl úplně celé ťapky modré a odrolené chloupky z punčocháčů. Nevíte, jestli pomůže vyprání nebo je mám rovnou vyhodit? nebyly z nejlevnějších, kupovala jsem je normálně v kamenném obchodě v Globusu. Děkuju za případné rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
5.3.12 19:29

Jestli se ti bude chtít a budeš mít cestu, tak bych je zkusila reklamovat, popř. že si vybereš jiné zboží. Kvalitní zboží by to nemělo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.3.12 19:31

Kupovala je tchýně k vánocům, nevím, jestli od toho schovala lísteček, zkusím jí, ale aby to nebylo blbý. Mrzí mě to. Ale máš pravdu,reklamace asi bude to nejlepší a to je tam mám hodit takhle nošený? zase když už je vyperu, tak už se na to reklamace nevztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Už jsi je předtím prala? mě tohle dělaly tepláčky po 2× vyprání už pak v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041

Nevím, proč se mi předtím zobrazil anonym. Rozhodně to není citlivé téma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.3.12 19:34
werunkaw123 píše:
Už jsi je předtím prala? mě tohle dělaly tepláčky po 2× vyprání už pak v pohodě ;)

Právě neprala. takže myslíš, že když to vyperu, že to pak bude ok? Dávala jsem mu nový ,,mezi lidi,, páč když/i ty nejkvalitnější/ vyperu,hned mi trošku žmolek udělají, no ještě, že jsem ho tam nemusela svlíkat, to by byl trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 19:35

Vyprala bych je naruby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.3.12 19:35

No to asi jo, zkus je vyprat minimálně jednou a uvidíš…
Já teda malí nikdy nedávám úplně nové oblečení nevyprané, ale to je zase věc jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.3.12 19:36

Taky bych nejdřív vyprala. Mně vždycky všechno nevyprané žmolkuje.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
5.3.12 19:46

Já bych je vyprala na ruby, peru tak většinu punčoháčů, protože i ty kvalitní prostě dělají bordel, kluk má taky ťapky třeba modrý chlupatý :lol: a než něco nového dám tak to vždycky vyperu :think:

• Citovat
  • Upravit
2041
5.3.12 20:01

Holky dík vyperu to naruby, taky normálně nedávám nevypraný. Byly ještě zabalený v pytlíku, ty co měl na sobě si počůral, tak jsem sáhla po nových, nebylo na výběr. Jinak kupuju ty slabší a ty jsou v poho, třeba i ty z rodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 20:32

Mně tohle udělaly punčocháče z tchiba, mají jakýsi tlustší ťapky, neobrátila jsem je při praní naruby a taky modrý nožičky a modro mezi prstíkama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
5.3.12 20:35
Nelisa píše:
Mně tohle udělaly punčocháče z tchiba, mají jakýsi tlustší ťapky, neobrátila jsem je při praní naruby a taky modrý nožičky a modro mezi prstíkama. :mrgreen:

a když si to pak obrátila, tak už to nedělaly? Bojím se, kdybych tam přidala nějaké další prádlo, aby se mi tona něj nenachytalo. Dělaly to prý i manželovy ponožky z Gigasportu pumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
5.3.12 20:40

Ono se těch pár punčocháčů v pračce ztratí, na ostatním prádle žmolky nejsou, a některé peru pořád naruby, protože se to prostě nespere a dělá to pořád :zed: mě to nejvíc dělají punčošky z Lidlu, takový ty froté :roll: a z Rodinky za 19 kč ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
2041
5.3.12 20:51
Hodaka píše:
Ono se těch pár punčocháčů v pračce ztratí, na ostatním prádle žmolky nejsou, a některé peru pořád naruby, protože se to prostě nespere a dělá to pořád :zed: mě to nejvíc dělají punčošky z Lidlu, takový ty froté :roll: a z Rodinky za 19 kč ne :lol:

Přesně, mamka mi koupila v Rodince, tak jsem ohrnovala nos a oni jsou úplně v pohodě, žmolky teda mají, jak malý zatím jen leze po koberci, ale opravdu mu to udělaly i ty nextový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný