Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, začínám se ohlížet po nějakém potahu na sedačku do oby, abysme aspoň na čas než si koupíme novou, zlepšili vzhled té staré. Nemáte nějaké tipy?
ahojky, tak jsem tady řešila tohle téma,nakonec jsem koupila veliký pléd v Ikee a nechala si z toho ušít , ale to se mi mačká tak sem pořídila na aukru
Příspěvek upraven 03.03.12 v 21:21
A co třeba přehodit dekou nebo natahovacim prostěradlem. Teď když máme malé děti, tak jí takhle zakrývám. Přece jenom se to pěkně stáhne a hodí do pračky…lepší než drbat sedačku
.
Ahoj především švadlenky. Co máte jako potah na gauči? My vždycky potah měli a tak jsem zvyklá taky dávat. Mám momentálně 2 fleesové ušité z dek. Ale je to někdy až moc teplé. Máte někdo zkušenost s tím, že by se dala klasická pletenina (jako třeba na tričko, mikinu,…).
Děkuji všem.
@Aries6 píše:
Ahoj především švadlenky. Co máte jako potah na gauči? My vždycky potah měli a tak jsem zvyklá taky dávat. Mám momentálně 2 fleesové ušité z dek. Ale je to někdy až moc teplé. Máte někdo zkušenost s tím, že by se dala klasická pletenina (jako třeba na tričko, mikinu,…).
Děkuji všem.
já jsem to vyřešila elastickým natahovacím přehozem fakt bezva drží a dá se prát na 40… kdybys chtěla ozvi se do SZ at tu nedělám reklamu.. ale za mě můžu jen doporučit
@jdukolem Tak můžeš SZ, kouknu, jak to vypadá a kolik to stojí. Teď běžela nějaká taková reklama během prostřena. Tak třeba je to ono.
Díky