Potah na sedačku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
3.3.12 20:44

potah na sedačku

Ahoj, začínám se ohlížet po nějakém potahu na sedačku do oby, abysme aspoň na čas než si koupíme novou, zlepšili vzhled té staré. Nemáte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
3.3.12 21:06

ahojky, tak jsem tady řešila tohle téma,nakonec jsem koupila veliký pléd v Ikee a nechala si z toho ušít , ale to se mi mačká tak sem pořídila na aukru

Příspěvek upraven 03.03.12 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.3.12 21:08

nejde mi vložit odkaz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.3.12 21:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.3.12 21:15

A co třeba přehodit dekou nebo natahovacim prostěradlem. Teď když máme malé děti, tak jí takhle zakrývám. Přece jenom se to pěkně stáhne a hodí do pračky…lepší než drbat sedačku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
2.10.15 22:19

Ahoj především švadlenky. Co máte jako potah na gauči? My vždycky potah měli a tak jsem zvyklá taky dávat. Mám momentálně 2 fleesové ušité z dek. Ale je to někdy až moc teplé. Máte někdo zkušenost s tím, že by se dala klasická pletenina (jako třeba na tričko, mikinu,…).
Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.10.15 22:34
@Aries6 píše:
Ahoj především švadlenky. Co máte jako potah na gauči? My vždycky potah měli a tak jsem zvyklá taky dávat. Mám momentálně 2 fleesové ušité z dek. Ale je to někdy až moc teplé. Máte někdo zkušenost s tím, že by se dala klasická pletenina (jako třeba na tričko, mikinu,…).
Děkuji všem.

já jsem to vyřešila elastickým natahovacím přehozem fakt bezva drží a dá se prát na 40… kdybys chtěla ozvi se do SZ at tu nedělám reklamu.. ale za mě můžu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
3.10.15 09:50

@jdukolem Tak můžeš SZ, kouknu, jak to vypadá a kolik to stojí. Teď běžela nějaká taková reklama během prostřena. Tak třeba je to ono.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný