Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky,
jak řešíte hraní dětí přes den v pokojíčku? Myslím tím, jestli, když si vaše děti hrají na posteli v pokojíčku, je necháte hrát si na prostěradle, na kterém spí a nebo dáváte přehoz, deku popř. něco jiného?
Moje děti si tedy hrají většinou na zemi, ale čas od času si na postel už vlezou (jsou to ještě prcci). Zatím tam mám jen prostěradla (froté, tmavší barva), ale nemám z toho dobrý pocit, i když je celkem často měním. Tak uvažuji o koupi přehozu, ale mám obavu, že ho budou pořád shrnovat - ne třeba úmyslně, ale v rámci hry. Co se osvědčilo u vás?
Ela
![]()
prehoz je na nic, smir se s tim, proste tam polezou, nejoblibenejsi misto na hry je nase postel, tam se bafa porad, taky tam chodi svacit
, no radsi tam, nez sceny s jezenim
Neřeším, převlíkám jednou za 14dní a snažím se mít čistou podlahu.
No náš prcek do pokoje moc nechodi hraje si v obyvaku na zemi nebo roztahnu sedacku tak na ni ale nekdy vlitne i do loznice nebo do pokoje a rochni se v perinach, nejak to neresim a zadnej prehoz pres to nedavam, nehraje si s nicim cim by to mohl zaspinit nebo poskodit a je to vetsi bžunda kdyz skace do perin a tak.. ![]()
jizvíková píše:
prehoz je na nic, smir se s tim, proste tam polezou, nejoblibenejsi misto na hry je nase postel, tam se bafa porad, taky tam chodi svacit, no radsi tam, nez sceny s jezenim
je to super spát na drobcích z rohlíku že
taková mikro masáž
![]()
vubec me nenapadlo, nad timhle uvazovat
nic tam nedavam a jestli si tam chce hrat, tak at si tam hraje, a kdyz si to necim zamaze, pokeca jeji problem, ja tam spat nebudu
Lacenka píše:jizvíková píše:je to super spát na drobcích z rohlíku že
prehoz je na nic, smir se s tim, proste tam polezou, nejoblibenejsi misto na hry je nase postel, tam se bafa porad, taky tam chodi svacit, no radsi tam, nez sceny s jezenim
![]()
![]()
taková mikro masáž
![]()
Včera ráno jsem měla na pyžamo rozblemclý kus banánu, ráno tam mimino vylilo džus. nejlíp masírují ovšem rýžové chlebíky
, při večerníčku občas zapomenou jít na nočník, zabráni příběhěm, takže já per ložní prádlo pořád, teď jsem to vychytala, máme tři prostěradla na sobě a sundavám vrstvy
![]()
Holky vy jste mě uklidnily. Zase něco ušetřeno ![]()
Vrhnu se na řešení větších problémů
![]()
No, jestli něco chceš dávat, dej druhý prostěradlo, který budeš večer sundávat. Ale to je asi opruz:-)
Já když byla malá, měla dvě prostěradla a to jedno se večer prostě svlíklo. U dítěte to hodlám řešit stejně.
Ahoj, já dávám přes den na postýlku přehoz, je o dost tvětší než matrace, takže pěkně založím a on dobře drží.