Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj chci ae zeptat zda platite poplatky za tv.
ja platila, ale pak me skoncil trvaly prikaz, ktery jsem neobnovila a ted mi prisla upominka na 1500 jeste ze to nedali rovnou k exekuci.
Taky, myslím si na to… jen pozor platí se i rozhlasový poplatek.
Navli píše:
Taky, myslím si na to… jen pozor platí se i rozhlasový poplatek.
Ano 45 Kč rozhlas, 135 Kč TV
no ja si to proste nepohlidala neni to tak ze nechci platit. uz jsem to zase nastavila a samo doplatim. jsem rada, ze poslali upozorneni. nekde jinde by to uz mel exekutor.
Nemám TV a neplatím.
Ale čekám, že jednou se to někomu nebude líbit ![]()
marieondatra píše:
no ja si to proste nepohlidala neni to tak ze nechci platit. uz jsem to zase nastavila a samo doplatim. jsem rada, ze poslali upozorneni. nekde jinde by to uz mel exekutor.
Chápu, že stát se může…
. Ono stačí změnit banku a pak přehlídnout příkazy… Jsou solidní, že tě upozornili. ![]()
Mne se to stalo taky a taky poslali mail, akorat tam nejak tehdy nebyla mesicni platba, ale jen ta celkova dluzna castka- tusim kolem 700 (tehdy jsme se stehovali od rodicu do sveho a nejak mi tato platba- kterou vzdy hradili rodice - nedocvakla. nicmene jsem tehdy odhadla mesicni castku, nastavila trvaly prikaz a od te doby mi tato castka vali pryc- kolik to vlastne je spravne???? 135 je telka, to vim a rozhlas???? Blbej dotaz, co?????
Ale odhadem myslim, ze spis preplacim
![]()
Je divný,že ti to přišlo tak pozdě,já si nenavýšila strop platby a hned za měsíc mi přišla upomínka.Oni si dali poplatek za zhotovení toho papírečku a já měla o těch 5kč nižžší strop.Je potřeba si to hlídat.
Já ne, ale není na mě nikde hlášená elektřina, podle toho oni to kontrolujou.
Ale stačí to platit za domácnost, což teda přítel platí, naši platí, tak to už se s někým svezu
. Beztak by mě zajímalo, jak se jako dokazuje, s kým vlastně v té domácnosti žiju ![]()
Příspěvek upraven 29.02.12 v 18:10