Hrnky z 80. let - fotka

28.2.12 22:56

Hrnky z 80. let

Dobrý večer,
hledám někoho, kdo má doma staré hrnky z 80. let. Motiv je zimní krajina, pár domků, pán tam seká dříví, víc si nepamatuji. Obsah asi 250 ml.
Potřebovala bych jen jejich obrázek (fotku). Vím, že se tu nesmí nic shánět (fotka snad vadit nebude) :oops: , ale sháním už je dva roky a bez fotky je prostě asi neseženu. Tak mě snad admini nesmažou.
Pokud je někdo má a vyfotí, tak předem mockrát děkuji za ochotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
29.2.12 00:20

Na aukru určitě bude plno hrnků ze starých časů. Já tam nedávno prohlížela hračky s mamkou a vzpomínaly jsme na moje dětství. :-)

Něco takového? http://aukro.cz/…5449030.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.2.12 00:26

já sice nevím, ale zkus se zeptat Vanezy http://www.vaneza.cz/. Sice sbírá jen reklamní, ale třeba má kontakt i na sběratele obyč hrnků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
29.2.12 08:30

Bublana jestli z 80 let, zimní krajina, to dříví vezou koně na sáních, tak ty mám dva na chalupě a jestli je chceš, tak ti je věnuju :mrgreen: Bohužel foto bude až v pátek, až se přesunem na chatu, zkusím pohledat na netu, jestli jsou to ony - aspoň poslat foto.

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
29.2.12 08:39

Tak jsem nic nenašla, samozřejmě, ale fotku pořídí babička během dne :-) Třeba to bude on. Ale je to nějaký, kterých se tenkrát vyráběly tuny, tak se bojím, že to on nebude.

• Citovat
  • Upravit
558
29.2.12 09:01

Asi je máme. Jdu fotit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
29.2.12 09:07

Je to on? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
29.2.12 09:08

Tak to je ten samej, co máme doma my :-) To jsem zvědavá, jestli tenhle zakladatelka myslela :-)

• Citovat
  • Upravit
29.2.12 09:44

Holky, je to ON, mého srdce šampion :dance: :dance: :dance: :dance:
Děkuju :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Já je právě sháním dva roky, aukro pečlivě a poctivě hlídám, ale prostě jsem na ně nenarazila, je tam moc rubrik s hrnkama, tak jsem to vzdala.
Nesinko, pokud by platila Tvoje nabídka, já je zadarmo nechci, klidně Ti pošlu, co si řekneš. Kdyžtak si dám poptávku.
Já hrnky nesbírám, doma jsme je měli a při stěhování jsme je někomu sami dali ( :zed: :zed: ;) ), ale miluju věci ze svého dětství a prostě nějak bez něj nemůžu žít ;) ;) :oops:

Holky, udělaly jste mi óoóóbrovskou radost. Emimino je fakt nad všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
29.2.12 09:49

Bublana :mrgreen: Nic nechci, my je oprášili na chatě, že je budem zatím používat, než si koupíme nové - nové už máme :mrgreen: Pošlu ti SZ a domluvíme se, kam jak poslat :-)

• Citovat
  • Upravit
558
29.2.12 10:56

To jsem ráda, že jsem aspoň nějak pomohla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 11:07

jj, pomohla, mockrát děkuju. Obzvlášť pak Nesince :kytka: :kytka: :kytka:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie