Kuchyň bez návodu?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lilišák
3.3.12 14:33

Kuchyň bez návodu?!

holky to by me z toho prasknul ocas!!!

barva na zdi konecne zaschla tak jsem zacla vyndavat z krabic kuchynsky skrinky a ty pitomci tam nemaj nikde navod! jako fakt super, jak mam vedet co je k jaky skrince?? potrebuju slozit zatim ty spodni ale bez navodu jsem fakt v koncich, nerada bych aby mi pak po sestaveni kuchyne neco prebejvalo nebo chybelo, nechci to znicit spatnym pridelanim :roll:

samozrejme v sobotu se tam neda ani do toho eshopu zavolat, nic. a auto nemam abych si zajela na prodejnu :zed:

co s tim? na netu to nikde nemuzu najit, bude tu nejaka sikula co by to na netu nasla? je to v 8 krabicich, jsem v koncich :mrgreen:

http://www.jena-nabytek.cz/…240-cm-jasan

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50122
3.3.12 14:41

Tak tam zajed pro návod až budou mít otevřeno nebo at ti to namontují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 14:41

Co kdybys zkusila zavolat na prodejnu, pokud tam v sobotu jsou, tak tam určitě někdo je, aby zvednul telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
3.3.12 14:43

Proč vám kuchyň včetně spotřebičů ( kort jestli máte vestavné ) nemontuje firma? Sami to složíte horko těžko, každopádně držím palce ať vše vyřešíš … indukci, troubu a např. vestavnou lednici s mrazákem nebo myčku si asi těžko postavíte sami … A pardon, teď koukám, že jestli je to jen ,,to,, z odkazu, no tak to nic není, to seskládáte v pohodě ;)

Příspěvek upraven 03.03.12 v 14:46

• Citovat
  • Upravit
10872
3.3.12 14:44

není to tak složitý… mám podobnou… ale nemůžu teď skenovat… zrovna jsme v montovací fázi… dneska dáme dohromady horní skřínky… Zkusim to pak ofotit foťákem¨ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 14:47
Baslerinda píše:
Proč vám kuchyň včetně spotřebičů ( kort jestli máte vestavné ) nemontuje firma? Sami to složíte horko těžko, každopádně držím palce ať vše vyřešíš … indukci, troubu a např. vestavnou lednici s mrazákem nebo myčku si asi těžko postavíte sami …Příspěvek upraven 03.03.12 v 14:44

Já v tom odkazu teda nic vestavného nevidím, jen skříňky, z toho jednu poddřezovou. Jediné, co by mohlo být problém, jestli k tomu přímo není dřez, tak do desky vyříznout správný otvor na dřez, jinak je to všechno podle mě celkem jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
3.3.12 14:49
Gladys píše:
Baslerinda píše:
Proč vám kuchyň včetně spotřebičů ( kort jestli máte vestavné ) nemontuje firma? Sami to složíte horko těžko, každopádně držím palce ať vše vyřešíš … indukci, troubu a např. vestavnou lednici s mrazákem nebo myčku si asi těžko postavíte sami …Příspěvek upraven 03.03.12 v 14:44
Já v tom odkazu teda nic vestavného nevidím, jen skříňky, z toho jednu poddřezovou. Jediné, co by mohlo být problém, jestli k tomu přímo není dřez, tak do desky vyříznout správný otvor na dřez, jinak je to všechno podle mě celkem jednoduché

Vždyť píšu, že pak jsem koukla na odkaz a jestli je to jen ,,to,, z odkazu, tak to si seskládají v pohodě sami.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
3.3.12 14:51
MUFICE píše:

nemam jak, nemam ridicak a jet mhd s nenaockovanym ditetem pro blbej navod moc nechci

• Citovat
  • Upravit
50122
3.3.12 14:53
Lilišák píše:
MUFICE píše:
nemam jak, nemam ridicak a jet mhd s nenaockovanym ditetem pro blbej navod moc nechci

Tak at ti tam sjede chlap nebo někdo jiný z rodiny. Ještě by ti ho mohli poslat mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
3.3.12 14:54
Baslerinda píše:
Proč vám kuchyň včetně spotřebičů ( kort jestli máte vestavné ) nemontuje firma? Sami to složíte horko těžko, každopádně držím palce ať vše vyřešíš … indukci, troubu a např. vestavnou lednici s mrazákem nebo myčku si asi těžko postavíte sami … A pardon, teď koukám, že jestli je to jen ,,to,, z odkazu, no tak to nic není, to seskládáte v pohodě ;)Příspěvek upraven 03.03.12 v 14:46

montaz by stala dohromady i s dopravou a vsim okolo 4000 coz je pro me ekonomicky blbost kdyz me ty skrinky staly 3500,–

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
3.3.12 14:55

huraaaaaaa konecne jsem se dovolala, pry nejsem prvni kdo vola, pry tam ty navody proste chybi, poslou mi to do mailu.

z toho by se clovek fakt picnul, jeste ze mam aspon ten net ze mi to muze poslat.

• Citovat
  • Upravit
11035
3.3.12 14:56

v tom odkazu je číslo na mobil, tak tak zkus zavolat, aby ti návod poslali mailem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
3.3.12 14:57
Lilišák píše:
huraaaaaaa konecne jsem se dovolala, pry nejsem prvni kdo vola, pry tam ty navody proste chybi, poslou mi to do mailu.z toho by se clovek fakt picnul, jeste ze mam aspon ten net ze mi to muze poslat.
ááá píšu pozdě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
3.3.12 15:45
Baslerinda píše:
Proč vám kuchyň včetně spotřebičů ( kort jestli máte vestavné ) nemontuje firma? Sami to složíte horko těžko, každopádně držím palce ať vše vyřešíš … indukci, troubu a např. vestavnou lednici s mrazákem nebo myčku si asi těžko postavíte sami … A pardon, teď koukám, že jestli je to jen ,,to,, z odkazu, no tak to nic není, to seskládáte v pohodě ;)Příspěvek upraven 03.03.12 v 14:46

nevím ale zastrčit troubu nebo lednici do připravené skřiňky není nic složitého

s myčkou nebo varnou deskou to bude horší, ale spíš jen kvůli tomu napojení na media
jinak to není nic složitého na to potřebuješ nějakou odbornost

vím o čem mluvím, manžel v tom pracuje, je truhlář a linky dělá nejčastěji,občas mu musím pomáhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.3.12 15:53

Chacha, my dostali k Ikea kuchyni i instruktážní DVD :mrgreen:

Tak ať se podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...