Keramická pánev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
5.3.12 09:50

Keramická pánev

Potřebuji novou pánev :mrgreen: Dnes je takový výběr typů a povrchů a v různých cenách… :roll: chtěla bych se už zbavit teflonu, a tak přemýšlím o keramice… máte ji někdo déle než rok? Jak jste spokojené? a prosím, jakou značku máte? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
5.3.12 09:56

My taky uvažujeme o koupi, jsem zvědavá, jaké budou odpovědi.

Už mě pěkně to štve, máme drahou pánev i pekáč, je to ta česká značka ProTitanium Guss a po roce se nám začaly loupat. Fakt si na to dáváme pozor, používáme dřevo a plast a stejně je to k ničemu :? s reklamací asi neuspěju, řeknou nám, že jsme si ten povrch poškrábali.

Keramiku vidím jako dobré řešení, ale taky uvítám někoho s dobrými zkušenostmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
5.3.12 09:58

Já jí mám - asi tak třičtvrtě roku. Mám tuhle - http://eshop.tescoma.cz/…presto-28-cm . Dají se na ní udělat z vajíček volská oka bez tuku. Jedině pod řízky a bramboráky musím dát trochu oleje. Řízek se tak pěkně neosmaží a bramboráky jsou bez tuku nahořklé.
Je už sice krapítek poškrábaná, ale nikde se nic nechytá, nepřipaluje. Po použití stačí vytřít ubrouskem nečistoty nebo tuk a normálně opláchnout jako jiné nádobí. Dávám jí i do myčky a bez problému.
Používám jí tak 3× týdně, někdy i častěji. Výborná je na ní glazovaná zeleninka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.3.12 10:45

Ahoj, ja koupila mamce nejakou „noname“ v Eve na Melniku a je s ni strasne moc spokojena… ;) Rika, ze kdyz bude menit panve, tak jedine za keramicke… ;)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
5.3.12 10:51

Ahoj mám keramiku, dostala jsem ji jako dárek, a jsem maximálně spokojená. Dá se na ní dělat úplně všechno, tuk dávám, ale třeba maso na másle se mi tak dobře nikde neudělá jako na keramice. Je to taky jen nějakej no-name ale jsem s ní zatím moc spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
5.3.12 12:22

Já jsem četla různé recenze, tolik chvály, jako tady jsem se nedočetla, takže je to asi věc názoru… no, moc odvahy jsem nezískala :,( :lol: S Tescomou po bohatých zkušenostech s pekáčem, plechem a teflonovou pánví už nechci mít nic společného a pánve „no name“ podle mě taky dlouho nevydrží… Nejlepší by bylo, kdyby někdo tento typ pánvepoužíval alespoň rok, aby byl vidět dlouhodobý efekt… ;) Snad sem ještě někdo napíše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.3.12 21:27
3HE píše:
Já jsem četla různé recenze, tolik chvály, jako tady jsem se nedočetla, takže je to asi věc názoru… no, moc odvahy jsem nezískala :,( :lol: S Tescomou po bohatých zkušenostech s pekáčem, plechem a teflonovou pánví už nechci mít nic společného a pánve „no name“ podle mě taky dlouho nevydrží… Nejlepší by bylo, kdyby někdo tento typ pánvepoužíval alespoň rok, aby byl vidět dlouhodobý efekt… ;) Snad sem ještě někdo napíše :kytka:

Určitě jí zkus mám jí doma je to super,italskou,je bílá ,ale název už nevím :? Nic horšího než,že ti bude vyhovovat se ti nestane :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.3.12 10:16
Rada32 píše:
3HE píše:
Já jsem četla různé recenze, tolik chvály, jako tady jsem se nedočetla, takže je to asi věc názoru… no, moc odvahy jsem nezískala :,( :lol: S Tescomou po bohatých zkušenostech s pekáčem, plechem a teflonovou pánví už nechci mít nic společného a pánve „no name“ podle mě taky dlouho nevydrží… Nejlepší by bylo, kdyby někdo tento typ pánvepoužíval alespoň rok, aby byl vidět dlouhodobý efekt… ;) Snad sem ještě někdo napíše :kytka:
Určitě jí zkus mám jí doma je to super,italskou,je bílá ,ale název už nevím :? Nic horšího než,že ti bude vyhovovat se ti nestane :mavam:

Uvidím, jestli ji koupím… hodně je chválen značka GreenPan, ale i na tu někdo nadával, tak nevím… nic není na doživotí, všechno se po čase muaí vyměnit, ale když má někdo negativní názor po dvou měsících… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.3.12 12:34

tak jsem našla tu svou zančku - smart cook :-)

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
8.3.12 12:49

Díky… A jak dlouho ji máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.3.12 18:48

od podzimu, od té doby nepoužívám jinou