Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
bberunda píše:Pipet píše:jaké např??? myslíš ty plastové??? např jak v tom je 100 ibalginů???
Nemáš nějakého chorého příbuzného/známého - krabičky od léků? Nějaké bych tu i měla, ale není jich 30 teda![]()
![]()
Asi, chlap bere nějaké svinstvo a je t v plastových krabičkách se šroubovacím víčkem…
Jinak já taky mám z Ikea.
Katka86 píše:
Taky mám ty z ikey a koupila jsem je v akci 4 ks za 29 kč
Ano, teď jsem chtěla napsat, že bývají i v akci, takže stačí číhat. ![]()
Nelisa píše:
Mám to v přesnídávkových skleničkách (těch malých), ale ten závit už není to, co býval dřív. Je kratší a hůř drží, není to šroubovací klasika.
od hello… jsou dobré závity…
bberunda píše:Nelisa píše:od hello… jsou dobré závity…
Mám to v přesnídávkových skleničkách (těch malých), ale ten závit už není to, co býval dřív. Je kratší a hůř drží, není to šroubovací klasika.
A nevíš, mají i takové ty poloviční na výšku? Protože já mám na koření nízký šuplík a nic se mi tam krom těch nízkých přesnídávkových nevejde.
Nelisa píše:bberunda píše:A nevíš, mají i takové ty poloviční na výšku? Protože já mám na koření nízký šuplík a nic se mi tam krom těch nízkých přesnídávkových nevejde.Nelisa píše:
Mám to v přesnídávkových skleničkách (těch malých), ale ten závit už není to, co býval dřív. Je kratší a hůř drží, není to šroubovací klasika.od hello… jsou dobré závity…![]()
holky díky za tipy, nejvíc se mi líbí „kubík“, ale 18 kč ks je celkem darda, když jich chci tolik. IKEA jsou takovej kulatohranatej kompromis.
já bych asi fakt ráda hranatý, dobře by se tam srovnaly, nejezdily by a pod…
vzpomínám ještě na takové ty skleněné s baňatým víčkem co se prodávaly ve městě, jestli je pak taky neměli za nějakou výprodejovou cenu. ale už jsem na ně dlouho nenarazila. pár jich mám na sypané čaje.
hořčice mě nenapadly, myslím, že bych je časem odjedla, to celkem dobrej nápad, akorát kouknout po nějaký šikovně veliký.
od výživy - nějak mi to není sympatické - to měli naši a pamatuji si, jak to byla ta víčka později orezlá. navíc jsou moc velké, musely by to být takové ty poloviční výživy, které se asi s pořádný víčkem nedělají
Katka86 píše:
A co třeba takové ty boxy na šroubky?Myslím takové ty plastové krabice s přepážkama, ale ty chceš mít asi každou kořenku zvlášť,co
.
hehe, dovedes si predstavit, jak z toho sypes do hrnce? ![]()
Taky mám ty z Ikey, sice mají dvě strany oblé, ale zbytek je hranatý. Navíc vypadají hezky. Já je popsala konturou z Window color a drží to dobře.
Pudloslava píše:Katka86 píše:hehe, dovedes si predstavit, jak z toho sypes do hrnce?
A co třeba takové ty boxy na šroubky?Myslím takové ty plastové krabice s přepážkama, ale ty chceš mít asi každou kořenku zvlášť,co
.
Pudloslava píše:Katka86 píše:hehe, dovedes si predstavit, jak z toho sypes do hrnce?
.
.
Nelisa píše:Pudloslava píše:Katka86 píše:hehe, dovedes si predstavit, jak z toho sypes do hrnce?
.
![]()
![]()
Já teda do hrnce málokdy sypu rovnou z kořenky, jinak tam naleze pára a koření vlhne.
Ale k těm hranatým tvarům, když je budeš mít hezky vedle sebe v šuplíku, tak se budou blbě vytahovat, ne? Leda že by hrany nebyly úplně na sobě, ale měly odstup.
hele pokud bych nemela hranate s kulatym vickem, tak predpokladam, ze by tam nebyly odezdi ke zdi na milimetr presne, ale ze bych mezi nima nejakou tu mezirku vzdycky prstickama vystourala.
s tim vlhnutim mas pravdu, taky o tom vim, ale stejne to delam, jsem pohodlna
.
Já prvně naberu to ruky a pak sypu
nikdy né z kořenky.A ony ty boxíky jdou koupit i zvlášt,ale cenu teda nepovím
.
Jak to tady čtu, taky budu potřebovat nové kořenky
Já mám kořenky přímo ze skleniček od koření , polepky jsem si dělala svoje. Myslím, že se ještě dají koupit, ale jsou oválné.
Našla jsem tohle . Ta cena je nějaká podezřele nízká ![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 10:47