Jak myjete nádobí na příkrmy?

13046
6.3.12 16:47

jak myjete nádobí na příkrmy?

Ahoj, tak mě napadlo jak myjete nádobí pro kojence? Mám 4. měsíčního syna a začaly jsme s příkrmy, lžičky od Mamu co mám se nedají sterilizovat a bojím se sterilizovat i kelímky Via od aventu, ve kterých si příkrmy uchovávám a ohřívám, stačí jen jar a voda? zatím jsem to nijak neřešila a myla jako naše nádobí, ale třeba něco zanedbávám? díky za rady i tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
6.3.12 16:48

Co lžičky nevím, ale via pohárky normálně sterilizuju.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
6.3.12 16:51

Jar, voda, vyleštit a hotovo :D

• Citovat
  • Upravit
6529
6.3.12 16:52

když se bojíš sterilizovat varem tak to omej v alkoholu a poté řádně opláchni (no a nebo moc neoplachuj a dítě bude spát jak mimino :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinaxxx
6.3.12 16:54

asi budu za trubku, ale copak nestačí umýt jen teplou/horkou vodou a jarem?? někde tu imunitu to dítě přece brát musí, ne, tak proč sterilovat?? :roll: naše babičky žádné takové vymoženosti neměly a překvapivě žijem 8)

• Citovat
  • Upravit
4118
6.3.12 16:58

Jar, horká voda nebo normálně myčka :nevim: Jak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
6.3.12 17:00

Do myčky a oplachuju - normálně Via pohárky. Lžičku jen opláchnu pod vodou a utřu, p :mavam: rotože se mi v myčce zabarvila. Hlavně žádnou vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.12 17:01

Já myju vše v myčce, co jsem dostala jak se malá narodila.Pokud jsme mimo domov, myju normálně v ruce jarem a pořádně opláchnu.Když se mi něco nezdálo, tak jsem to strčila do hrnce a zalila vařící vodou.

• Citovat
  • Upravit
12003
6.3.12 17:03

Via pohárky se sterilizovat daji, mi v nich mame zatim odstrikane mlicko a v navodu je normalne sterilizovat… Ja je umeju vzdy detským jarem a pak je dam vysterilizovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
6.3.12 17:10

Nádobí jsem myla normálně vodou a jarem. Stejně tak lahvičky. Sousedka meje v myčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.3.12 17:11

Ale sterilizujete jen kvůli koj./mateřskému mléku, ne?
Dětský jar? To je co, smím-li se ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
6.3.12 17:16
Ywett píše:
Dětský jar? To je co, smím-li se ptát?

http://www.zbozi.cz/…80ml-256261/
my máme konkrétně tenhle od nuku jinak zatim jsme na mlicku takze jo, jeste jsem nepremyslela jestli budeme streilizovat i dal, chtela bych asi do pul roku a pak mozna jednou za cas, vsude se doporucuje do toho pul roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.3.12 17:17

Na dětský jar se zrovna chci taky zeptat, v životě jsem o tom neslyšela. Není to zase jen reklamní tah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003

Je takovej ridkej a bez vune a výrazně snáz se z tech věcí oplachuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
ppalea píše:
Ywett píše:
Dětský jar? To je co, smím-li se ptát?
http://www.zbozi.cz/…80ml-256261/
my máme konkrétně tenhle od nuku jinak zatim jsme na mlicku takze jo, jeste jsem nepremyslela jestli budeme streilizovat i dal, chtela bych asi do pul roku a pak mozna jednou za cas, vsude se doporucuje do toho pul roku..

aha, tak to jo. Já myslela, že to je prostě Jar, jen nějaký co neumývá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný