Popcorn bez mikrovlnky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
6.3.12 20:39

V našem návodu to právě nebylo, tak mě to ani nenapadlo. Tak jenom, že to jde i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.3.12 20:43

tak dík za rozšíření obzorů, třeba někdy zaexperimentuju a taky to tam hodím všechno hned :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.12 20:46

Ty 3 se tam dávají proto, aby se poznal rozpálenej olej, nebo zda je na té teplotě, kdy to prdne a neleží to v oleji moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
6.3.12 23:38
PetaP píše:
A-lexa píše:
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem. :palec:
ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?

Ten jsem nezkoušela, zpravidla koupíme jen kukuřici. Ale v sáčku je to naprosto stejné „zrní“ jen to může mít ještě v tom sáčku nějaká ochucovadla. Hlavně pozor na přepálený olej - potom se to nedá jíst (natáhne vůni spáleniny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
7.3.12 11:50
A-lexa píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem. :palec:
Ten jsem nezkoušela, zpravidla koupíme jen kukuřici. Ale v sáčku je to naprosto stejné „zrní“ jen to může mít ještě v tom sáčku nějaká ochucovadla. Hlavně pozor na přepálený olej - potom se to nedá jíst (natáhne vůni spáleniny).

My taky kupujeme kukuřici v sáčku. Jednou jsme dělali v hrnci popcorn určený do mikrovlnky, a když se to rozdělá, tak je to čímsi obalený, nějakým tukem a je to slaný…mě ta hmota smrdí…možná proto, že byly sýrový. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
7.3.12 12:33
Sumaya píše:
A-lexa píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
My taky kupujeme kukuřici v sáčku. Jednou jsme dělali v hrnci popcorn určený do mikrovlnky, a když se to rozdělá, tak je to čímsi obalený, nějakým tukem a je to slaný…mě ta hmota smrdí…možná proto, že byly sýrový. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Mě ten sýrový smrdí i z mikrovlnky - z kastrolu to muselo být něco!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
7.3.12 12:53
A-lexa píše:
Sumaya píše:
A-lexa píše:
PetaP píše:
A-lexa píše:
My taky kupujeme kukuřici v sáčku. Jednou jsme dělali v hrnci popcorn určený do mikrovlnky, a když se to rozdělá, tak je to čímsi obalený, nějakým tukem a je to slaný…mě ta hmota smrdí…možná proto, že byly sýrový. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Mě ten sýrový smrdí i z mikrovlnky - z kastrolu to muselo být něco!!! :mrgreen: :mrgreen:

To byl smrad…se to ještě připálilo, protože to bylo všechno slepený k sobě a sestra s tím hrncem netřepala.

Ae bacha, jednou jsem ten hrnec nechala dlouhou dobu s olejem na sporáku…prostě jsem na to zapomněla..po několika desítkách minut jdu do kuchyně a vidím plameny z hrnce. Teď jsem nevěděla co mám dělat. Vzala jsem utěrku a hrnec..trochu hořícího oleje mi spadlo na nohu na prsty a na nárt a valím na balkón. Tam to pak zhaslo…no ale to bylo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medus
11.5.13 21:52

Normální nesmysl dat to do hrnce pulka se mi spálila a ta druha nepopraskala :D a eště k tomu maslovej bez příchutě :D vy mamrdi pojebany prolhany
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
11.5.13 21:54
8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.5.13 21:58
@medus píše:
Normální nesmysl dat to do hrnce pulka se mi spálila a ta druha nepopraskala :D a eště k tomu maslovej bez příchutě :D vy mamrdi pojebany prolhany :mrgreen:

Tady je holt někdo talent :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
11.5.13 22:08
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.5.13 22:28

Ohohohoho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13073
11.5.13 22:35

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.5.13 22:38
@medus píše:
Normální nesmysl dat to do hrnce pulka se mi spálila a ta druha nepopraskala :D a eště k tomu maslovej bez příchutě :D vy mamrdi pojebany prolhany :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15404
12.5.13 01:15
@medus píše:
:-D :-D :-*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný