Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V našem návodu to právě nebylo, tak mě to ani nenapadlo. Tak jenom, že to jde i tak ![]()
tak dík za rozšíření obzorů, třeba někdy zaexperimentuju a taky to tam hodím všechno hned
![]()
Ty 3 se tam dávají proto, aby se poznal rozpálenej olej, nebo zda je na té teplotě, kdy to prdne a neleží to v oleji moc dlouho.
PetaP píše:A-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.
Ten jsem nezkoušela, zpravidla koupíme jen kukuřici. Ale v sáčku je to naprosto stejné „zrní“ jen to může mít ještě v tom sáčku nějaká ochucovadla. Hlavně pozor na přepálený olej - potom se to nedá jíst (natáhne vůni spáleniny).
A-lexa píše:PetaP píše:Ten jsem nezkoušela, zpravidla koupíme jen kukuřici. Ale v sáčku je to naprosto stejné „zrní“ jen to může mít ještě v tom sáčku nějaká ochucovadla. Hlavně pozor na přepálený olej - potom se to nedá jíst (natáhne vůni spáleniny).A-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.
My taky kupujeme kukuřici v sáčku. Jednou jsme dělali v hrnci popcorn určený do mikrovlnky, a když se to rozdělá, tak je to čímsi obalený, nějakým tukem a je to slaný…mě ta hmota smrdí…možná proto, že byly sýrový. ![]()
Sumaya píše:A-lexa píše:My taky kupujeme kukuřici v sáčku. Jednou jsme dělali v hrnci popcorn určený do mikrovlnky, a když se to rozdělá, tak je to čímsi obalený, nějakým tukem a je to slaný…mě ta hmota smrdí…možná proto, že byly sýrový.PetaP píše:Ten jsem nezkoušela, zpravidla koupíme jen kukuřici. Ale v sáčku je to naprosto stejné „zrní“ jen to může mít ještě v tom sáčku nějaká ochucovadla. Hlavně pozor na přepálený olej - potom se to nedá jíst (natáhne vůni spáleniny).A-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Mě ten sýrový smrdí i z mikrovlnky - z kastrolu to muselo být něco!!!
![]()
A-lexa píše:Sumaya píše:A-lexa píše:My taky kupujeme kukuřici v sáčku. Jednou jsme dělali v hrnci popcorn určený do mikrovlnky, a když se to rozdělá, tak je to čímsi obalený, nějakým tukem a je to slaný…mě ta hmota smrdí…možná proto, že byly sýrový.PetaP píše:Ten jsem nezkoušela, zpravidla koupíme jen kukuřici. Ale v sáčku je to naprosto stejné „zrní“ jen to může mít ještě v tom sáčku nějaká ochucovadla. Hlavně pozor na přepálený olej - potom se to nedá jíst (natáhne vůni spáleniny).A-lexa píše:ten přímo v tom sáčku do mikrovlnky?
Také někdy děláme v rendlíku na trošce oleje pod pokličkou. Následně posolím a pokapu rozpuštěným máslem.![]()
Mě ten sýrový smrdí i z mikrovlnky - z kastrolu to muselo být něco!!!
![]()
To byl smrad…se to ještě připálilo, protože to bylo všechno slepený k sobě a sestra s tím hrncem netřepala.
Ae bacha, jednou jsem ten hrnec nechala dlouhou dobu s olejem na sporáku…prostě jsem na to zapomněla..po několika desítkách minut jdu do kuchyně a vidím plameny z hrnce. Teď jsem nevěděla co mám dělat. Vzala jsem utěrku a hrnec..trochu hořícího oleje mi spadlo na nohu na prsty a na nárt a valím na balkón. Tam to pak zhaslo…no ale to bylo něco.
Normální nesmysl dat to do hrnce pulka se mi spálila a ta druha nepopraskala
a eště k tomu maslovej bez příchutě
vy mamrdi pojebany prolhany
![]()
@medus píše:
Normální nesmysl dat to do hrnce pulka se mi spálila a ta druha nepopraskalaa eště k tomu maslovej bez příchutě
Tady je holt někdo talent ![]()
@medus píše:
Normální nesmysl dat to do hrnce pulka se mi spálila a ta druha nepopraskalaa eště k tomu maslovej bez příchutě
@medus píše: