Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jdu si pro radu, protože už jsem zoufalá, inspirace někam vymizela. Potřebujeme zařídit pokojíček pro dceru, je jí šest. Pokojíček je malý- 2,5×3m, přesné rozvržení je na obrázku, pokud se mi ho povede vložit. Potřebovala bych tam umístit psací stůl, postel a skříň. Co mě zatím napadlo je dát stůl pod okno, postel vedle něj k té 3m stěně a vedle postele skříň. Skříň by asi stačila i 40cm na šířku, na skládané oblečení + nějaké věšáčky na svetry…ale nějak nevím s tou postelí. Přijde mi pořád taková vyčnívající do prostoru… Všechny kusy nábytku budeme kupovat nové, nemáte náhodou někdo nápad, jak to poskládat co nejlépe, aby ten pokojíček nevypadal dočista titěrný a přeplácaný?
Za každý nápad, postřeh, zkušenost dík předem
@me2dova osobně bych to udělala tak, že postel vlevo od dveří. Za ni skříň a vedle skříně pod okno stůl. Mám to rozmístěné podobně. zůstává pak dost místa na hraní - na druhou stěnu můžeš dát jen nějaké malé poličky na hračky ![]()
Nebo rovnou tkhle a máš to vyřešené
http://www.nabytek-aldo.cz/…ademoiselle/
Já mám v hlavě zatím plán takový, že postel bude mít dcera vyvýšenou a pod ní právě skříňky na oblečení, z boku že budou schody nahoru a každý schod bude vlastně ještě šuplík
teď nemohu dohledat uloženou fotku, zhruba takhle ale hezčí ![]()
Příspěvek upraven 14.04.15 v 20:54
Taky me napadla postel v patre a pod tim bud satnu nebo stolek. jinak ja osobne nerada spim u dveri, takze bych jinak dala postel k oknu.
nebo se porad nekde v interiwrovem studiu, maji nekdy dobre napady, ktere ani cloveka co nenį od fochu nenapadnou ![]()
Co nechat vyrobit nejakou zvysenou postel a pod ni vestavnou skrin? Ne moc vysokou, tak cca 150 cm? Jinak pokud das na tu 3m stenu postel, tak vedle ni zbyde cca 0,9 m, coz je bud jedna mala skrin vodorovne s posteli ci kolmo na postel na te 1,6 m stene nejaka melci, ale se soupacimi dvermi a i tak pred ni nebude moc mista. Stul pak pod okno bud vodorovne nebo kolmo, to uz je dost jedno, muze se to stridat.
@stiskoch píše:
Já mám v hlavě zatím plán takový, že postel bude mít dcera vyvýšenou a pod ní právě skříňky na oblečení, z boku že budou schody nahoru a každý schod bude vlastně ještě šuplíkteď nemohu dohledat uloženou fotku, zhruba takhle ale hezčí
to je moc pekne! ![]()
@stiskoch ta prvni fotka je moc pekna a ja bych dala postel jeste o par cisel vyssi, aby se tam vesly veci na raminka, takze kolem tech 140 - 150 cm. Pak jiz by byla skrin plnohodnotna, takto to chce stale jeste nejakou doplnkovou.
@me2dova Buď bych pořídila vyvýšenou postel a pod ní stůl a nebo skříň, výběr je na trhu zajisté veliký ![]()
@Cuddy @Lizzi mám to nakreslené trochu jinak, ale pro představu to stačí
teď čekám až mi to nacení stolař, zda mě částka nepoloží ![]()
výšku mám 140cm, mám skříňku s policemi, pak šatní užší a pak zase skříňku s policemi, šuplíky mám právě jako schody (tam budou asi spíše hračky) a pod skříňkama s policemi mám také vždy jeden dlouhý šuplík (zde asi bude spodní prádlo)
@stiskoch píše:
Já mám v hlavě zatím plán takový, že postel bude mít dcera vyvýšenou a pod ní právě skříňky na oblečení, z boku že budou schody nahoru a každý schod bude vlastně ještě šuplíkteď nemohu dohledat uloženou fotku, zhruba takhle ale hezčí
Příspěvek upraven 14.04.15 v 20:54
Přesně něco takovýho a dokonce jsem viděla i takovou, pod kterou byl i stůl i skříň na ramínka
@lleennttiillkkaa také jsem viděla ale to už byla opravdu vysoká a to nechci, zase v místnosti čím výš tím větší teplo, proto se snažím držet spíše u země a mě osobně by to nedělalo dobře psát na stole nebo u pc a nad sebou mít uzavřený prostor, proto jsem volila ty úložné prostory, čekám jestli něco zajímavého nenapadne samotného stolaře