Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chcu se zeptat jaky je podle vas ten nejvonavejsi prasek bezne dostupny v obchode a jaka je jeho cena?
Prosím o radu jak na prásek pro dospele, tak na prasek pro miminka, ale fakt neco extra vonaveho, diky moc ![]()
Mě nejvíc voní persil expert sensitive, peru v něm dětský i pro dospělý
a stál v akci mysli 300,ted akorát nevim kolik prac. dávek ![]()
@hanzbl00 píše:
Mě nejvíc voní persil expert sensitive, peru v něm dětský i pro dospělýa stál v akci mysli 300,ted akorát nevim kolik prac. dávek
Já taky mám nejradši ten sensitive, ale gel- ten je cítit dost. Prášek jsem z prádla skoro necítila ![]()
Čím víc to po vyprání voní, tím víc sajrajtu v té látce muselo zůstat, to pro miminko asi není nejlepší.
Takže prášek od Amway nekupuj, ten není cítit. Protože se vymáchá.
Já se v akci nechala zlákat na Ariel Lenor a dost mi nevyhovuje - a to s práškem celkem šetřím, doporučené dávkování rozhodně nedodržuji. Tak spíš varování než doporučení. ![]()
Aha takze prací gel je silnejsi nez praci prasek? ja peru teprve tri mesice tak jeste se v tom moc nevyznam ![]()
Gel je podle mě taky více voňavější, z gelu mi nejvíce voní bílý Dref, dá se v něm prát i pro malé děti
Ahoj, já tedy nemám nikdy z prádla cítit žádný prášek
Pračka mi ho zkrátka všechen vymáchá. Používám Persil sensitive gel, Persil Expert, prášek z Lidlu a Woolite.