Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když se bavíme o gelu? na gel je nějaká nádoba do pračky nebo to lijete do přihrádky kam se dává prášek?
@petra79 píše:
Když se bavíme o gelu? na gel je nějaká nádoba do pračky nebo to lijete do přihrádky kam se dává prášek?
Spis do bubnu, je to lepsi. ![]()
@petra79 píše:
A do čeho se ten gel dává když to dáváte do bubnu?
V gelu peru tmavý a mám na ten gel takovou plastovou kuličku a tu dám přímo aji s gelem do bubnu a zapnu pračku. Kdysi jsem si koupila tekutej persil a ta kulička byla na vršku.(Jinak jsem na tmavé koupila s Lidlu formil a voní aji bez aviváže).
@MonikaN.89 píše:
Ja kupuji posledni dobou gel z Lidlu Formil Marseille, ten s tim mydlem na obrazku a je to neco uzasneho, neni potreba ani avivaz…je to nevtirava, ale paradni vune
Je to vhodne i pro novorozence?
@Niemeyer píše:
Je to vhodne i pro novorozence?
Taky jsem zvědavá, zda to lze. Pro novorozence bych ale volila opravdu ten Persil Sensitive gel, jiný ne.
@MonikaN.89 A je ten přípravek účinný na skvrny aspoň srovnatelně se známými značkami, jako např. Persil, Ariel,…? Já nad tímto gelem už kolikrát přemýšlela, ale přítel nosí z práce celkem dost špinavé prádlo nemluvě o tom, jaké jsem prasátko já ![]()
@Denisa76 píše:
Persil a Coral
Kde prosím tě kupuješ ten Coral? Také mi nádherně voní, ale už jsem ho dlouho nikde neviděla, naposledy jsem ho kupovala v Německu. Díky
@veroa Tak my jsme asi výjimka…dovezly jsme si z Německa. Segra prášky, já gely…ovšem zázrak s vůní se nekonal ani v jednom případě
.
Měly jsme na bílé i barevné. Už jsem si ho pak nekoupily.
Používám od začátku pro malou Batole a užasně nám voní jak prášek tak aviváž dokonce sním peru i naše věci.
@Jannnča Ja tam pridavam vzdy avivaz aby to melo vuni
taky to nakupujeme v Nemecku
@Petule030 používáme jedine formil, je levný a nikdy se mi nestalo, že by něco nevypral. Vyhrál dokonce v d-testu. Celkově věci z lídlu v d-testech často vítězí ![]()