Atypické šuplíky nebo poličky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
13.4.15 13:13

atypické šuplíky nebo poličky?

Mám prosbu, potřebovala bych poradit, máme dělanou skříň na zakázku, protože potřebujeme netypické rozměry.
Budeme jí dělat nová dvířka a tak zvažuji: přikládám fotky šuplíků a dvířek, které momentálně máme. Šuplíky nejsou moc výhodné, jsou hluboké, úzké a špatně se v nich hledá a špatně se vyndávají věci (když chci věc vyndat, zasekne se to o šuplík nad tímto šuplíkem), bohužel skříňky také nejsou výhodné - aby věci nevypadaly, musí se tam dát v košíčkách nebo v krabici.
Tak nevím, mám nechat kombinaci, kterou máme dosud? Nebo jen dvířka nebo jen šuplíky? Jak jinak by to šlo vyřešit? Rozměry skříně nemohu měnit, je to do úzké místnosti ke stěně a tak je rozměr de facto daný.

děkuji.

jo a omluva, ty fotky neumím otočit.
a protože je to skřín na prd, teda skoro, tak vlastně ani nevím, jaký věci tam dávat, např. u šuplíků - čistící prostředky-lahvičky, se tam nevejdou viz foto. takže asi tam budu dávat krémy, cd apod. malý věci. jo a vejdou se tam dámský boty- dvoje, anebo jedny kozačky, ale nějak se mi to nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
13.4.15 13:29

Poslyš, a co udělat výsuv? Něco jako na té fotce.
Ten prostor je fakt poněkud divokej. Co tam potřebuješ dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.4.15 13:33

Podle těch fotek se mi zdá, že se do těch šuplíku špatně leze… že když je něco na dně, tak se s tím moříš? A proč věci bez košů z poliček padají? To je to nějak křivý nebo co? :) A kde ta skříň je? V předsíni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.4.15 13:36
@vagabund píše:
Poslyš, a co udělat výsuv? Něco jako na té fotce.
Ten prostor je fakt poněkud divokej. Co tam potřebuješ dávat?

tahle divočárna je spojená s ještě jednou skříní, kde jsou boty. možná jsem tam ten korpus na divočárnu měla nechat vybourat a nechat tam místo třeba na žehlicí prkno. nevím. potřebuju tam dát „něco“ - prostě abych uvolnila jiný místo, kde jsou jiný věci. zatím mě napadají krémy, léky, CD, tkaničky, vložky do boty, moje boty-některé, synovi boty - než mu vyroste noha na mužskou, bižuterie, šminky. Event. věci typu provázky, tužkové baterky, fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.4.15 13:37
@vagabund píše:
Podle těch fotek se mi zdá, že se do těch šuplíku špatně leze… že když je něco na dně, tak se s tím moříš? A proč věci bez košů z poliček padají? To je to nějak křivý nebo co? :) A kde ta skříň je? V předsíni?

nepadají, když tam dáš košík a ty věci dovnitř. nebo tam např. postavit vázy apod. anebo např. odhadem 6 ks lahviček s čisticími prostředky.
jo, do šuplíků se leze extra blbě-.
dobrý není ani šuplík ani police, přemýšlím, co je mín blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.4.15 13:40

Jo, je to v předsíni, u tý uzší stěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
13.4.15 13:58

Rekla bych si, co tam chci davat a tomu prizpusobila velikost supliku a policek. Treba misto dvou supliku jeden vysoky a do toho saponaty aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.4.15 14:20

@achesa1 Tak tak… prvně rozmyslet, co chci dovnitř.

V šuplících by mohly být třeba rukavice, klíče, atd, ale asi by neměly být moc hluboké, když se s tím blbě operuje. Osobně bych u téhle skříně, kdyby nebylo možné dát ten výsuv, spíš preferovala převahu polic a dávala tam oblečení či úklidové prostředky. Dole možná třeba vysavač?

Hloubku si vyměřit podle vlastních potřeb. Nejsou špatné police, které můžeš posouvat podle potřeby (tj. třeba drží na 4 zarážkách a ve stěně skříně jsou otvory v různé výšce, takže šoupeš jak zrovna potřebuješ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný