Jak zastavit blázna? Lže o svém těhotenství

582
9.9.12 22:27

Jak zastavit blázna?

Milé maminky, nevím zda tato diskuze bude mít smysl, ale už nemůžu a potřebuju se s někým poradit…
Trochu to zkrátím, ze školy kam jsem chodila než jsem otěhotněla znám jednu holku..tuším že jí je dnes 18 let,(nastoupila jsem totiž mezi samé mladší spolužáky po dokončení předešlé školy).Přišla mi docela nejlepší a tak trochu nejdospělejší z těch dětí..nicméně školu jsem přerušila, protože jsem otěhotněla..Když bylo mojí holčičce zhruba 5 měsíců, přišla zpráva od týhle holky že je také těhu, i přes její věk jsem jí to strašně přála, pro mě byla hrozně odvážná..přes moc problému se svým okolím si rozhodla mimi nechat a tím v mých očích stoupla..Těhu nebylo moc Ok, následkem stresu a ryzikového těhu porodila chlapečka v 6 měsíci. byl to bojovník od první chvíle a já to s ní hrozně prožívala…týdny plynuly a malý rostl jako z vody, něco mi na jejím příběhu moc nesedělo, ale přesto jsem tím žila..Modlila jsem se za prcka, probdila tolik nocí..Když měl jít malý Matýsek domů, najednou se něco pokazilo a on umře…
To se mi ale nezdálo a tak jsem si nechala vše zjistit a jaký bylo překvapení když jsem zjistila že žádný mimi se toho datumu co uváděla nenarodilo a rozhodně né předčasně…Nejen že své lži nijak neodůvodnila, ale dozvěděla jsem se ža lže uplně všem i po tom co jsem jí odhalila..Někomu tvrdí že je ted ve 3 měsíci, někomu že je ve 2 týdnu, jiným zase lže o svém věku a jiným zase o zaměstnání..
Nedalo mi to a našla jsem si jí na facebooku a zjistila že lež malého matýska dál pokračuje…Jak jí zastavit? nepomáhá nic, je to blázen? Hrozně mě to rozčiluje, zveřejnůje fotky uplně cizího miminka..je mi z ní na blití :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
9.9.12 22:33

Tak to je opravdu nebezpecnej blazen, tezky kalibr, podle me s tim z tve strany nejde udelat nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.9.12 22:34

To je jako markýsek :think:

• Citovat
  • Upravit
8284
9.9.12 22:36

@sophinka Taky me hned napadl Markysek…
Proboha, co to je za blazny mezi nami, kteri potrebuji ve druhych vyvolavat plac, soucit a bolest? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.9.12 22:39

Taky mě hned napdl tenhle případ…Jenže ona si neuvědomuje vůbec že něco udělala špatně, odpovídá mi na otázky uplně v klidu…vůbec jí nedochází že jí uplně hráblo…Nehorší je že byla uplně hotová z mojí holčičky a pořád mi psalaat sem ráda že jí mam ..ted mam strach aby jí nenapadla nějaká konina..je to blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.9.12 22:43

@misicka38 Rekla bych, ze takovi blazni nedelaji ciny, jen si vymysli a lzou, ale buh vi..

Edit: a jak ti to vlastne vysvetlila, ze si to vsechno vymyslela, kdyz jsi ji rekla, zes na to prisla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.9.12 22:46

Já bych s takovou osobou přerušila veškerý kontakty.. a můžu se zeptat na markýska - oč jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
9.9.12 22:48

:nevim: já jí teda lituju, proč tohle musí dělat? Asi z nějakého důvodu :nevim:

já bych se sní prostě nebavila, stejně tě nebude psolouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.9.12 22:50

@jutinka To tu kdysi par let zpatky byla na emiminu takova osoba, co si vymyslela pribehy o svych tehotenstvich a naslednem umirani deti, cele emimino s ni soucitilo a brecelo a pak se ukazalo, ze si to celou dobu vymyslela, fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.9.12 22:51

@Klementyna
No řekla mi že mi to jednou vysvětlí…tak jsem všem co lhala řekla pravdu, protože si myslím že si to zaslouží..ona obvinila mě že jsem jí zničila, vůbec nechápe že zničila sama sebe…myslela jsem si že se dostatečně ponučí,,,ale je to měsíc a ona vesele lže dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.9.12 22:52

A jak se nato přišlo? a co myslíš kuky- četla jsem její denníček a již tam nepíše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.9.12 22:54

Já vubec nevím kdo je to kuky…No mám známí v nemocnici tak sem vzala datum, jméno váhu a cm a tam mi řekli že toho datumu se narodila jen holčička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.9.12 22:55

@jutinka
mohla by jsi mi poslat odkaz na tento deníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
9.9.12 22:56

Nemáš jak ji zastavit, maximálně, pokud bys měla kontakt naněkoho z jejích blízkých, tak je na to upozornit, že jí nechceš nějak shazovat, ale bojíš se o její zdraví.
Jinak přerušit kontakty, nereagovat na její volání a pod…
takové lidi vymazat ze svého života. Taky znám jednoho takového bájkaře a je to děsný - on už dvakrát pohřbil svého tatínka, aby tím vyvolal soucit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
9.9.12 22:59
@misicka38 píše:
@Klementyna
No řekla mi že mi to jednou vysvětlí…tak jsem všem co lhala řekla pravdu, protože si myslím že si to zaslouží..ona obvinila mě že jsem jí zničila, vůbec nechápe že zničila sama sebe…myslela jsem si že se dostatečně ponučí,,,ale je to měsíc a ona vesele lže dál

asi tu budu jediná, ale myslím, že jsi udělala věc do které ti nic není. Nechápu proč všem říkáš, že lže. Chápu, když přijde vaše společná kamarádka na kafe a ty jí řekneš „hele, ta Martina je nějaká divná, ona asi kecá, protože…“, ale tohle ne. A zjišťovat si, jestli se opravdu narodila ta a ta holčička/chlapeček s tímhle jménem mi přijde praštěný. Ale nic proti tobě, to je jen můj názor :hug: já bych to neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová