Jak zdolat prdíky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
7.7.09 16:18

Ahoj,
prdíky jsou problém,který se lepší věkem.....bohužel nejde jen o prdíky,ale o pohyb střev.Jak ty střeva pracují,tak mimča mají křeče a dosti je to bolí-mám s tím zkušenosti u syna (nyní 7 měs. a snad je pokoj),ale taky strašně trpěl jako malej…až do 5 měsíců.Už jen když jsem ho dala k prsu,tak po pár minutách se kroutil a svíjel.....to jak ty střeva pracují.
Vše musí dozrát do plné funkce a pak už to bude v pohodě.
Docela nám pomohli probiotické kapky BIO GAIA (taky se Slovenska),ale ne spíš na bolest,i když taky se zmírnila,ale taky nám to upravilo stoličku.
Je mi mrňousků líto a maminek vlastně taky,protože to je hrozná bezmoc…co já jsem se naplakala když jsem mu neuměla pomoct.
Přeji pevné nervy a věř,že čím bude starší,tím na tom bude lépe!!!!!Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
8.7.09 08:33

ahoj, my s tim bojovali asi 4 mesice, mala mela koliky, sileny…chudak kolik se toho narvala.ale nepomahalo skoro nic, a to jsme zkusili taky snad vsecko, sab simplex, chutnal ji, olizala ho, ale za chvili rvala dal, pytlik s tresnovyma pecickama z dm nahratej v mikrovlnce, to ji trochu uklidnovalo, po tom i obcas usnula, rektalni rourka, nekdy ulevi, nekdy jen prcka rozjede :-), davat na brisko, odrihavat…no, ja jinak nejdela fakt snad nic, stary pecivo, zadny bublinky, zadna nadymava zelenina, zadny mliko apod. a stejne nic, je to nahoda, kazdy mimco se s toim vyrovnana jinak.kazdopadne preju pevny nervy a at je prckovi brzo lip!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.09 10:10

Ahoj, u nás se taky bojovalo s kolikou=bolest z růstu střev, nejsou to prdíky !!!! Pomohly až Probiotické kapky po měsící braní, ty jsem pak objednala v SR za 250,– kč za kus ( mají i účet v CZK a dovezou).
Nepomohlo : SAB Simplex, pupík,nahřátá plýna, čaje-kmín, fenykl,masáže, masážní oleje, teplá voda, přehnutí přes koleno bříškem dolů,houpání, polohování do tygříka či klubíčka, skákání na míči, nošení = výsledek bylo 7 hodinové nonstop řvaní a laktačka u mě :cry:

Přeju hodně sil v tomto boji, u nás už vše OK od třetího měsíce spokojené mimčo, a krásně bylo vidět (teda spíš slyšet) jak malej míň a míň brečí po těch probio kapkách :D

Jo a já se vybavila špunty do uší a sluchátky, páč to byl tak strašný řev, že si sousedi mysleli, že snad malýho mučíme hlady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.09 16:31

Já jsem pro čaj 100% všude se jen propaguje kojit, kojit už mám toho plné zuby a co když to mamince nejde???
Mám spoustu kamarádek co kojením byly psychicky na dně ať už že jim to nešlo nebo že bylo mlíčka málo, tím se to ukázalo i na prďolách,také byli nervozní, holky zavedly příkrmy a čajíky a jsou všichni spokojeni. A prdíky nám nepomohlo nic, měli jsme je do 7 měsíce. Nepřihlášená Andy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure