Jak zmírnit PMS?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
4.4.23 12:57

@Martina84 Děkuji, tu bych si sama doma asi netroufla cvičit. Bohužel jsem z venkova a tady v okolí nikde není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.4.23 13:07

@Hyacinthe ten pohyb musí být vyloženě na oblast malé pánve, aby se projevila. Procházka ani plavání nemusí být dostačující, zapojí se tam hlavne končetiny a trup minimálně. Navíc voda ochlazuje, takže kontraproduktivní vůči prohřátí trupu a břišní oblasti. Když už procházka, tak víc se pánev zapojí v rámci nordic walkingu, mi po něm myslím praskla i krvavá cysta v děloze nebo se mi posunul cyklus o 14 dnů dopředu. neumím si to vysvětlit jinak. uprostřed cyklu jsem začala masivně krvácet na 3 dny, ale bez bolesti, horší jak ocistky po porodu. Jenže gynekolog byl trouba, furt to bagatelizoval a nechtěl to řešit. Naštěstí to odešlo samo jak to prislo a vyhla jsem se revizi. Ten nordic walking jsem tehdy ušla 13 km pod dozorem instruktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.4.23 13:44

Je mi 46 let. Měla jsem to velmi podobně. Začala jsem užívat drmek-tinkturu a výtažek a 75% problémů vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 20:46

Raději anonymně prosím. Ja začala mít cykly 45-50 dní, krvácení kolikrát i 12 dní, minulý měsíc jsem začala brát fytofem pms a ještě ten měsíc zlepšení, ani jsem nevěděla že to mám (bolesti)krvácení 7 dní, druhý měsíc přišla ovulace už 16 den, cyklus tedy klesl na krásných 29 dní, myslíte že je to zlepšení díky fytofemu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.23 17:27

Nevím jestli ti to úplně pomůže, ale zkusím…celý život otřesné bolesti, mě na to pomohl jen algifen a nyní vlastně antikoncepce drovelis (nízkohormonální), nemám u ní totiž žádnou menstruaci, takže bez bolesti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.24 11:48

Ahoj, chtěla bych se zeptat na ten Fytofem, jestli to někomu opravdu zabralo? Já zatím užívám drmek, pupalku, kontryhelový čaj ale tedy zatím nic moc. Nejhorší je motání hlavy a úzkost. Ještě chci začít cvičit hormonální jogu, tak k tomu docela upínám naděje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa