Jak zvelebit panelákový byt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
1.5.16 20:48

Jak zvelebit panelákový byt

Dobrý den, prosím o radu, kdo bydlíte v paneláku jak ho zvelebit, zútulnit aby vypadal moderně a vzdušně, ale hlavně aby nepřetékal věcmi, nějak s tím pořád bojujeme, na věci máme k dispozici kromě skříní jen jednu pidi komůrku a sklep, také maličký… Snažím se co nejvíce průběžně třídit a vyhazovat, ale tak nějak pořád bojujeme s nedostatkem úložného prostoru. Pokud byste někdo měl nějaký tip, popř. i foto budu vděčná. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
1.5.16 21:02

Velikost bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
1.5.16 21:02

Také me zajima, myslim, ze vestavene skrine jsou dobře reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.5.16 21:10
@pannda píše:
Velikost bytu?

74 m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
1.5.16 21:15
@Eviika píše:
74 m2

To je dost, mi neříkej, že nemáte dost úložného prostoru. Mám v předsíni vest. skříň ke stropu 2m a v ložnici 3m, místa dost. Děti mají skříň na věci v pokoji 2m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
1.5.16 21:17

Velké krabice na skříni jsou pomoc, komody jsou pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.5.16 21:30

Mame dost knizek, bot, mame take velkou skrin v chodbe, pro kazdeho se tam vejde asi 5 paru obuvi, premyslim kde uskladnit treba knihy co se moc nepouzivaji, boty jako napr. holiny, detske obleceni co je male… vybava na mimi co uz neni potreba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
1.5.16 21:32

Treba loznice je pidi vejde se tam jedna skrin ani se tam nevejde obleceni pro dva lidi. A co treba dokumenty starší nebo takové věci co se skoro nepoužívají kdyby někdo měl typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.5.16 21:37

Obavam se, ze nej rada je vyhazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
1.5.16 21:38

Co třeba ty věci vyhodit (darovat)? Přijde mi nesmyslné syslit nepoužívané věci a přitom řešit nedostatek místa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
1.5.16 21:48

Jsme tři ve stejném bytě a jsou tu dost rezervy (normální panelák 3+1). Na oblečení máme 3m skříní v chodbě (až ke stropu), na knihy máme v obýváku nějaké 4m *2m (takže u stropu je ještě rezerva a tam se počítá se zaplněním :-) ) A v chodbě u dveří je botník a skříň na bundy a tak.
Rezerva na oblečení je u nás v ložnici, protože počítáme s přírůstkem, takže do děcáku se toho moc nevejde.

Tudíž pokud nemáte skříně ke stropu, tak je místo tam (klidně v krabicích) a nebo už zbývá jen vyhazovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.5.16 21:48

Fajn jsou uložne boxy pod postel (pokud nemáte). Prave na ty dokumenty a klidne tam muzes supnout i obleceni. Pokud veci na mimi mas v planu jeste vyuzit neslo by prozatim schovat treba u rodicu? Jinak bych taky udelala čistku a nepotrebne prodala, vyhodila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
1.5.16 23:25
@lany2 píše:
Fajn jsou uložne boxy pod postel (pokud nemáte). Prave na ty dokumenty a klidne tam muzes supnout i obleceni. Pokud veci na mimi mas v planu jeste vyuzit neslo by prozatim schovat treba u rodicu? Jinak bych taky udelala čistku a nepotrebne prodala, vyhodila… :nevim:

Presne. Nebo postel s uloznym prostorem. My meli klasickou a jen se pod ni valely chuchvalce prachu, ktere bylo tezko vysat. Pak jsme koupili v Ikee tu s uloznym prostorem a jsem nadsena. Co toho dokaze spolykat. Momentalne nekolik pytlu s oblecenim a novy zahradni nabytek jeste zabaleny.

Jo a taky bych doporučila vakuove pytle na obleceni. Mela jsem tam ulozenou vybavicku po prvnim diteti a ted tam mam vetsi obleceni. Babicka s dedou nakupuji synovi veci s predstihem asi tak 4 roky. To bych se zblaznila to tady mit jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.5.16 06:49

My jsme sli z baraku do paneláku, mela jsem z toho hruzu, ale kupodivu tu mam jeste rezervy, v predsini velka skříň, v decaku vestavena, loznice je teda zaskrinovana a zakomodovana, supliky pod posteli, ale zas v obyvaku nemame skoro nic…a to jsem blazen na hadry jak moje, tak deti :mrgreen:
Obleceni po detech tedy vozim k nasim na barak, ale kdyby nebyl, proste bych to prodala, knizky mam v el podobě :mrgreen:,jen ty studijní mam schovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
2.5.16 07:17

Často bývá „hluché místo“ i za gaučem nebo postelí. My tam máme na míru udělanou obyčejnou skříňku s dvířky bez úchytek (hladkou, matnou bílou) s hloubkou jen 25cm a vysokou přesně jako gauč a postel. Vypadá to vlastně jen jako takový soklík nebo odkládací parapet, splývá to se stěnou, přitom se tam vlezou karimatky, stan, různé dokumenty, které potřebujeme max. párkrát do roka a ten gauč odsuneme. A návštěvy s malými dětmi jsou nadšené, že si mají kam odložit horké kafe, když se děti batolí, a v ložnici nepotřebujeme noční stolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí