Jaká HA po Chloe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
26.5.13 18:25

Jaká ANK po Chloe?

Ahojte, nemáte náhodou někdo zkušenosti s přechodem z Chloe na jinou ANK vhodnou na akné, nízkohormonální, která opravdu zabrala? Beru už 4.měsíc Loette a plet pořád nic moc, pořád vypadám jak puberťák a to mi je 29let. Děkuji za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
26.5.13 19:10

Antikoncepce je na ochránění ped otěhotnění, co na pleť zkusit něco na akné? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41882
26.5.13 19:33

Po Chloe jsem brala Softinelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.13 20:34

NIKOL:Tak jasně že mám kvalitní kosmetiku, i na kožní jsem chodila..ale i přes to se mi akné pořád objevuje. Mám s tím dlouhodobé problémy. A vím, že některé druhy (složení) ANK pomáhají na akné, akorát nemám takové zkušenosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.5.13 23:41

Nikdo už nemá zkušenosti? Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
28.5.13 08:18

@mirdasek já právě z lindynette přešla na chloe, a jsem spokojená…co se tak zeptat mudra/y co by ti doporučil, třeba i cenově ;) Nebo zajít na kožní, možná by ti dala nějaký spešl přípravek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.14 04:08

Stejný problém - hrozná pleť!

Mám přesně stejný problém! Po asi dvou letech mi doktor změnil HA z Chloe na Lindynete…ta změna je opravdu šílená!!! Jak píšeš, pleť horší než v pubertě a navíc mám dojem, že se mi i více ničí vlasy (více padají, mastí se v podstatě co dva dny - samozřejmě netuším, zda to může souviset, ale doba od kdy mě to trápí souhlasí). Už zvažuju, že se zeptám přímo na složení Chloe, protože tam musí být něco, co opravdu pomáhá…pak by bylo ideální sehnat něco s tou přídavnou látku…klidně bych na pleť brala i prášky, ale pochybuju, že něco takového existuje :-D :(

Už je to teda nějakou dobu, tak bych se chtěla zeptat, zda jsi tento problém nějak vyřešila??? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
9.3.14 07:03

@Andy_D já z lindynette přecházela na chloe a už lindynette nechci - při lindynette jsem měla pleť otřesnou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.3.14 08:13

A proč ti Chloe změnil? Z jakého důvodu?
Edit: Jo ona se stahuje vlastně, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.3.14 08:16

V tom případě přídavnou látkou je cyproteron acetát, a ten obsahují právě jen ty 4 HA, které jsou stahovány… (Diane, Minerva, Vreya)
Takže nezbývá než zkoušet jiné, ono něco sedne :) Já jsem třeba s Lindynette navýsost spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
9.3.14 12:12

Ja v cr taky brala chloe a hodne lidi mi reklo, ze je nepredepisujou, ze jsou zastaraly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.14 14:13

@pvmr To jsi teda měla štěstí, že jsi ten přestup měla opačně :(…A Chloe bereš stále???

@BABIES Ano, stahujou. Prý se ve velkém množství kdesi začaly objevovat po delším užívání nějaké zdravotní problémy, proto mi je doktor stáhl.

Takže vlastně řešení asi není :( i tak díky za reakce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
9.3.14 14:15
@Andy_D píše:
@pvmr To jsi teda měla štěstí, že jsi ten přestup měla opačně :(…A Chloe bereš stále???

No ještě zatím chloe beru, ale už mám jen jedno plátíčko, takže jsem zvědavá co mi dr. „doporučí“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.14 15:01

@pvmr Aha, tak pak případně napiš co ti dal (ikdyž ono to záleží samozřejmě i na věku no…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
9.3.14 15:34

@Andy_D ja ji brala asi 3 roky a pak sama vysadila, diky bohu teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie