Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak v tom případě máš spoustu možností, zkus se poradit u svého gyndaře co by bylo pro tebe nejvhodnějśí.
Náplasti jsem měla jako nactiletá a dost mi vadilo, jak jsem měla okolo lepidlo a celkově t bylo vidět a jednou jsem ji i ztratila. Pak jsem neměla nic.
Teď beru Yadine, ale kvůli pleti, nic mi nepomáhalo, je dost drahá
kamarádka má tělísko a je spokojená, já bych to zase nechtěla.. asi si načti jaké jsou možnosti + poradu s tim gyndařem.. ![]()
Ahojte mám takový problém když sem brala starou antikoncepci tak mi nevyhovovala že sem po ní měla nevolnosti a bolest hlavy při krvácení, teď sem přešla na jinou antikoncepci a taky mi dává nevolnosti a moje gyndařka mi říkala že to bude asi u všech antikoncepcich ale Tod otázka když mi nevyhovují prášky jakou spolehlivou metodu zvolit? (Můj přítel má problémi s kondomem, tak právě hledáme řešení, je mi 17 let)
Jestliže Ti nevyhovují pilulky a partnerovi kondom, jsou Tvoje možnosti omezené. Uvažuj o zavedení nitroděložního tělíska. Na tento prostředek jsou sice velmi rozdílné názory a dříve se tato metoda nedoporučovala ženám, které ještě nerodily. Naproti tomu je řada mladých děvčat, které je mají zavedeno a pochvalují si, že oproti pilulkám nevyžaduje každodenní pozornost a dává jim v sexu svobodu stejně jako HA.
Ahoj, za týden budu mít za sebou šestinedělí, ale protože jsem i s malou otěhotněla i přes kondom tak už mu nevěřím. Chci se zeptat jakou antikoncepci používáte? Náplasti, injekce, pesar atd. Děkuji za všechny odpovědi