Autosedačka - jakou velikost koupit?

204
2.5.19 11:48

Nohy trčet můžou. Nesmí čouhat hlava. To, že jí koukaj nohy, vůbec ničemu nevadí. 8kg v půl roce je akorát. Moje děti byli ve vajíčkách do roka a půl. Co máte za sedačku?

Příspěvek upraven 02.05.19 v 12:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
2.5.19 11:52

Trčet nohy ji budou všude, to není problém. Na větší sedačku je ještě malá.
Větší sedačky jsou od 9 kg, ve vajíčku může být dokud nekouká hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.5.19 11:56

Nesmí trcet hlava, nohy můžou ty budou koukat všude. Já měla vajíčko do 13kg a syn v něm jezdil občas skoro ve 2 letech (ale je drobnější, hlava mu nekoukala a váhu neměl zdaleka takovou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
2.5.19 11:57

Ano jak píšou holky, podstatné je jak je na tom hlavička. Nožky budou trcet. Já mám také 6ti měsíční má přes 8 kg a tezky kosti nemá jen prostě ráda ji :lol: nozky ji taky lezou ven. V tomto věku ale ještě nesedí a není tak vhodná moc jiná autosedačka než klasické vajíčko v poloze proti směru jízdy. Spíš kontroluj tu hlavičku a až pokud ji přesáhne tak kupuj novou jinak je to podle mě zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.5.19 11:57

Hlavně v půl roce pochybuju, že by stabilně seděla, aby mohla do posměrné sedačky. Takže ikdyby těch 9kg měla, je to blbost kupovat. Ještě je možný koupit protisměrnou sedačku 0-18kg. Ale do roka ji vajíčko vydrží určitě. Nevim, jaké vajíčko máte, ale většina jich je do 13kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
2.5.19 12:08

Tezke kosti je dost starej babskej klep :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.5.19 12:35

@Nesheii My jsme dávali do větší autosedačky v 9 měsícich, ale opravdu uz byl nacpany ve vajíčku a nelíbilo se mu tam ;) a určitě volit co nejdéle protisměrnou autosedačku, zkuste si o tom neco nastudovat nez nějakou pořídíte, treba na fb je výborná skupina děti v protismeru ;) my máme protismerku do 25 kg, ale určitě nejlepší co nejdéle vydržet ve vajíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.5.19 13:39

Pokud ti vyroste z vajíčka, tak pořídíš sedačku 0-18kg. Jsou protisměrné. Výborná je romer first class. Ale jak píšou holky, dokud nepřerůstá hlava, nech ji ve vajíčku nebo pořiď prostornější, některé jsou úzké.

• Citovat
  • Upravit
15
2.5.19 15:40

...

@Cristina786 jo to chapu že nohy muzou trčet ale trčejí docela dost že snima kope do sedačky a ma je tak zvlaštně zkroucené a kdyz ji kousek posadím vejš tak ta hlavička dáva tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.19 15:43

...

@Cristina786 určitě bych chtěla protisměrnou ale spíše jestli jsou i jiné varianty nez klasické do 13kg jako že jestli se dělají treba vetší vajička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.19 15:45

...

@Janli a víš konkrétné o nějakých prostornějších vajíčkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.5.19 16:02

Prý je jedno z nejprostornějších vajíček dinofix klippan, vezmi děcko a běž vyzkoušet do prodejny, tak to zjistíš nejlíp. a určitě co nejdýl protisměr, ta skupina na FB je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.5.19 18:14

@Nesheii my mame Maxi cosi cabriofix. Vajíčka jsou do 13kg max nebo aspoň nevím o žádném, které by bylo dyl. Pak jedině protisměrnou autosedačku do 18 nebo 25kg - ty už ale nejdou dát na konstrukci kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí